Az atlag DKs-ugyanez.Beszopja az Europai minimálbért.Dobrev emlitett bármilyen konkrétumot is?Nem?Majd intéz bruttó 5 eurót... nesze semmi fogd meg jól.Cserébe viszont Mo.-ból egy életképtelen provinciát csinálnak.Megemelik az adókat,mert majd kell a migránsra ,meg a drága zöld energiára,munkanélküli segélyre amit majd a 18% társasági adó kialakit.
:D . egyébként elég szar a választék. - maszop: kiöregedő megélhetési maffiózók és tehetségtelen inasaik - dk: dobrev klára mögé bújt elkúró ferenc - lmp: önkasztrálást követően fokozatosan elvérzik, ungár milliárdjai sem segítettek - momentum: fiatalok, lelkesek, de túlságosan hasonlítanak a harminc évvel ezelőtti fideszre. - jobbik: a nácikat elszipkázta tőlük a fidesz, a "ti dolgoztok ők lopnak" óta nincs ötletük - kutyapárt. művészcsoport. nem is akarnak nyerni, csak aktívkodni meg reklámozni az aktívkodást.
Legyen meg a te akaratod! Ezek a pártok sokkal magasabbra értékelik a saját politikai
portékájukat, mint a választók, de csak a kutyáknak van annyi eszük,
hogy vicces pártnak nevezzék magukat. Így már tökéletes #305 vagy keresel még a kákáján csomót?
(ja, tegnap este tudtam meg egy erősen katolikus ismerősről, hogy a kutyapártra szavazott, mégpedig pont a HVG interjú miatt, mert korábban viccpártnak hitte, de kiderült számára, hogy teljesen komoly társaság.)
jah, én is értékelem hogy ennyire szíveden a kérdést :) nemrég olvastam ezt az interjút és engem is meglepett, hogy az önmeghatározása szerint nem viccpárt
"Okoska ki akar a néppártban lenni,szerinted?" . szerintem csak az akar a néppártban lenni, akinek fontos, hogy annál az asztalnál üljön, ahol a pénzről döntenek. . az világos, hogy orbánnak nem számít az uniós pénzek elosztása, nem érdekli, mennyit kap magyarország a következő hétéves költségvetésben, nem fontos, van-e beleszólása, hogy nekünk kedvező súlypontok legyenek az EP elé szavazásra kerülő tervezetben.
hát ha perelhető értelmezést keresel akkor igen, de ha tanultál PR-t vagy kommunikációt, akkor tök világos, hogy NEM tartja viccpártnak a kutyapárt. . (van olyan kommunikációs szabály hogy a neked szegezett állításokkal szemben (hacsak nem valami nyilvánvalóan durva támadás) még akkor sem tagadás a helyes válasz, ha az ellenkezőjét akarod mondani, hanem egy "puha" egyetértést kell átfordítani a saját álláspontod kifejtésébe. Döme pont ezt csinálta. Kb negyven kilós nő, huszonéves korától kilenc évig tanított egy borsodi cigánygimnáziumban -- az erőszakmentes kommunikáció magasiskolája.)
Szeretnéd,ha annyi eszed lenne mint a csutinak.Sötét bal.asz!Okoska ki akar a néppártban lenni,szerinted???Nem értesz a politikához.Maradj meg a kis percpártocskádnál,ennyit tudtok,nem baj,egy-két év és elfogytok,mint a többi kis szutyok pártocska.
Fogadjunk? Egy lyukas nájlonszatyrot sem tennék arra, hogy ősszel a mozgalom lesz a negyedik erő. Most zajlott le az őszi önkormányzati választások ellenzéki előválasztása, hiteles, nagylétszámú, többmilliós mintán. A választók nem szívesen adnak le eleve elveszett szavazatokat. A momentum kapott lendületet. Budapesten és országosan is.
– Most
van rá szükség igazán. Mi vagyunk az egyetlenek, akik nem másokkal
szemben definiáljuk önmagukat, és nem annyiból áll a programunk, hogyan
tudjuk jobban szidni másoknál a kormányt vagy akár az ellenzéket.
Szerintem mi vicces párt vagyunk, nem pedig viccpárt. -------- A bekezdés elején még egyértelműen viccpártnak tartja a vicces pártját Döme Zsuzsa.
saját bevallásuk szerint mennyit költöttek a kampányra a mihasznák? . az utcán látható jelenlétük kb a DK-hoz hasonlított, vagyis a tényleges kiadás százmillió fölötti összeg lehetett. . mibül...?
A két "brand" vagyis Orbán és Gyurcsány elvitt 52+16 %-ot vagyis a torta kétharmadánál is többet, 68%-ot. A maradékból a momentum kiharapott 10%-ot, az mszp és a jobbik 6-6 %-ot. A seorbánsegyurcsány versenyben futott még a mozgalom, a kétfarkú, az lmp, de ők már ebben a versenyben sem fértek föl a dobogóra. Ezek a pártok sokkal magasabbra értékelik a saját politikai portékájukat, mint a választók, de csak a kutyáknak van annyi eszük, hogy viccpártnak nevezzék magukat.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán