Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Értem, hol a 19mdb papper? ha nem az áradóknál akkor bajban vagyunk, mert ezek alkalmatlanok, max az alfa szervizig látnak vagy egy astonmartin szalonig, ezért kell tőlük nyomott áron elvenni a papirokat (zrt), de ez csak az én véleményem egy forumon
Te még hiszel ezeknek a “pletykáknak’? 2024 nyara nem volt elég?Itt a pletykák igen nagy károkat okoztak eddig is,közben meg elment melletted a piac.Ha annyira nagy dolgok készülnének itt,akkor megvennék az eladóiról a nagyobb pakkokat,de sajnos nem így van.(tapasztalat)
Piaci pletykak szerint az áradó fiúk veszik az IT cegeket, masik madarka szerint nem kell, mert a cegek adnak nekik %-ot csak legyen mar munka, na itt akkor már nincs is olyan nagy kulonbseg az érák között! No akkor hol a 19mdb paper?
Igen koszi, de azert irom mindig hogy a forgalmat is irjatok, mert szvsz ha nagy forhalommal esik az baj, ez lehet siman megint a lenyomas trukkjuk is, mert 4m az szerintem nem nagy forgalom!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.