Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Miért töltöd már megint itt az idődet feleslegesen zsenikém? Már kétszer elköszöntél, harmadszorra is itt vagy, pedig nem hívtunk és nem is marasztaltunk. Á, szóval várod a pánikot, hogy az eladott pakkodat visszavehesd? Kár ilyen álszent módon eljátszani a haza bölcsét
Nem fog menni. Felesleges időtöltés. Olvastam a hírt én is és meg vagyok lepve, hogy nincs pánik, csak sima csorgás. Van egy mondás, ami nagyon nagy működik. Okos ember más hibájából tanul. Szerintem, aki más hibájából tanul az konkrétan zseni! Az viszont elgondolkoztató, hogy akkor milyen az az ember, aki a sajátjából se? Sok sikert ennek a gondolatnak az elemzéséhez.
Ezekkel a balfaszokkal?Már a keretszerződések is kezdenek befuccsolni.Pénz nélkül nehéz lesz,és lássuk be,hogy anyagilag nem áll valami fényesen a cég.
Valahogy nem csapkodnak a milliók a deltában. Mintha a forgalom az mutatná, hogy most még bottal sem piszkálnák ezt a papirt.. Manipulativ mozgatás van ma is.. de nem "kisrészvényes" csalogató.. azt biztos.. Akkor inkább veszek 3 lap tojást a piacon, beteszem a hűtőbe, majd jövöhéten kimegyek és eladom magasabb áron. Még azzal is nagyobbat nyerek, mint ezzel a zöldséggel ... "retekkel"
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.