Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem sok embernek van ennyi, ezért ha végre eladja akkor a következő könyv nézésénél látni fogjuk. Ha mégsem csökkennek a milliós nagytulajdonosok a könyvben akkor oda - vissza öntögetős játék volt műhisztivel (amit sajnos tippelek), de annál könnyebb lesz feltárni az MNB részéről ha valóban érdemben akarnak foglalkozni a kisbefektetők védelmével.
Nem lehetséges hogy pont te csinálsz olyan dolgot ami tiltott? Mondjuk shortolod? Miért másért lennél ennyire kiakadva hogy valaki 500db felkötötte? Ejnye bejnye! A végén saját farkadra harapsz🤣
gpeti is szerette, aztan aki tudja, tudja, aki nem olvasson utána opusba. ha ma adja a 800k pogi, 100k ra beállok venni, nem döntöttem el még 40-41-42-43 de annyiért nekem kell még.ha lesz lejjebb ott is. Szégyen szar vezetőség!!!!!
Az a troger vezetésre irányult, viszont az EU-s pénz nagyot lendíthet és az utána köv adag is, ezt talán meg ezek se tudják elbaszni pláne ha a dku által kiosztott keretszerzodesek a kormányváltás végett nem a konkurens agyonhitelezett kopasznal kötnek ki!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.