Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nagyon köszönöm a lelkesítést! De te is tudod, hogy addig mindent lezúznak amíg akarják! Én apránként veszem! De rendszeresen! Azt hiszem így is jól fogok járni egyszer! De aki azt hiszi ,hogy itt 500 k-val meg lehet indítani ezt a papírt az nem tudom ideáig mit nézett! 2027-ben amikor vissza adják a kölcsön papírokat! Szerintem addig próbáljak lent tartani az árfolyamot. Azért van így gondolom. Remélem tévedek!
Minden viszonylagos! Régen beszálltam a Deltába mert olcsó volt! És aztán mégolcsóbb! És csak le ment! Aztán vettem más papírokat amire azt mondták ne vegyek mert drága! Hát csak egy papírral vagyok minuszba már!🙂 Pont az olcsóval ami végül a legdrágább lett. És mondjuk azért szomorú is mert a többi ezért nem tud kárpótolni mert itt van mindennek a java része. És ma is vettem amikor beszakadt. Azt hiszem mazohista vagyok!🙂
Manopinak egy dolog azért bejött a jóslataiból. Nagyon lassan és fájdalmasan fog emelkedni a papír. Vajon mikor lépünk már szintet felfelé!? Nem tudom elhinni, hogy nem tudunk semmilyen szintet megtartani! De ne egymást hibáztassuk ezért! Csak a vezetőséget! Nem véletlen van már csak pár száz részvényes! Valakik meg 4000 körül irogatnak! Érdekes!
Na ne tereljel te is Azt irtam annyi a mani raêr! Egyelek meg , azert mert topik gizda vagy, ne hid magad okosnak Ismerem lustapistat es kesz Nem en vagyok lusta pista. De ha nehez megertened meg masiknak te bajod Tilthatsz id, telibeszarom
Ezt pont Te kérdezed?! Bár ahogy nézem már kezdtek belefáradni.... Tény, hogy itt nincs túl sok változás csak a körkörös állandóság és érdektelenség látható (beszivatás, beültetés, reggeli hajrázás és néha egy nagyobb beöntés majd egy 2 napos felrántás majd csorgás).
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.