Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nekem mar kezd elegem lenni hogy allandoan baszogatjatok Manopit.Ul egy szep nagy pakkon es bizik benne,hogy ennel sokkal jobb lesz majd.Joga van hozza.Ha beir akkor az a baj ha meg nem jon akkor meg azert ekezitek.Ez mire jo???Teljesen mindegy mit mondott vagy mit gondolt.Senki sem tudja a tutit.Sot meg aki kozel van a tuzhoz az sem lehet biztos semmiben a Delta eseteben.Lehet ujratervezes van a cegnel.Barmi modosulhat es barmi miatt.En megtartom a pakkom.Varok.
Eleg gyerekes amit csinalsz.Ne masokat hibaztass a te rossz dontesed miatt.Tozsden nincsen tuti.A tozsdei cegek nagy resze tele van szar szemet vezetessel.Eladhattad volna 80 felett a multkori kornel.Add el es megszabadulsz ettol a tehertol.Manopi pakkja meg szerintem meg itt is pluszban van .O nyilvan tud varni.Nyilvan sokan nem ezt vartuk,de aki nem akar tovabb varni az eladhatja es atmehet mashova szerencset probalni.
7 év után legalább egy 70-et és ezért rimánkodni kell, manopi hol vagy mondjál valamit miért nem látszik már a delta nagysága a béten, ahogy ígérted tavalyra, szólj már nekik te is mint nagyobb részvényes, ne csak én üzzengessek, én miattad is írtam az elöbbi hozzászólásom, mert így, hogy fogod eladni a több millió darabodat?
itt az a gond h több százezer darabokat se lehet normálisan eladni, nem h ennél többet, én arra kérném a szarcsimbók deltát h valamit találjon ki arra, hogy normális kereskedés legyen a részvényben, legalább azt biztosítsa h 80 és 100 között (az elmúlt évek tetői alapján írtam ezt) akár nagyobb tételbe is valahogy ki lehessen szállni, ami töredéke a 210-nek, de legalább ennyit oldjatok meg szarcsimbókok, ima ment ma is természetesen.....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.