Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerinted, ha gáz lenne, akkor megfognák minden emelkedést? Tegnap jött egy 390 milliárdos hír is. 30-40 Ft között is ugyanezt a műsort csinálták elég sokáig, majd 1,5 hét alatt háromszorozódott az árfolyam. Ne tetesd a hülyét, Pista! Ha meg komolyan gondolod, akkor vagy add el, vagy ne nézz rá az árfolyamra.
Nem tudom ki irogatta itt ,hogy októberre helyére kerülnek a részvények és látszódni fog az árfolyamon! Ezekszerint sikerült! Mondhatni minden a terv szerint halad! Szóval jól be vagyunk csapva na. Lehet ,hogy kimentik a pénzt valahova?! Mert mi a francért csak lefelé megyünk?
Vannak a fórumon páran, akik állandóan a világ végét és az esést vizionálják. Tőlük kérdezem: ha ennyire féltek, és ennyire tele van a nadrág, miért nem vesztek inkább MÁP-ot? Mondjuk ott is lehet államcsőd. Ezt nap mint nap olvasni legalább annyira idegesítő, mint az árfolyam manipulálását nézni. Tudom, ők biztos nem csinálnának ilyet :)
Nem akar itt màr senki semmit elvenni :( az azèrt szörnyű , hogy a tegnapi 390 mrd hirre nem mozdul:( làtszik a mestersèges kereskedès:( a 4ig azt leszarom:( a vèlemèny az , ha 4ig èr 5000-10000 ft akkor ez csucs delta is èrne legalabb a 10 szerest
Úgy látom a közgyűlésig nem megy 50 alá! Szépen tartják! Biztos veri őket a víz! Kár volt tbszt nyitni!😅😅😅 Nincs árfolyamnyereség! Mondjuk nem kell számolgatni!😀 Fasza!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.