Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez már a harmadik hétvége, hogy ugyanazzal a jelenséggel, és az ebből fakadó indulatokkal van tele a fórum. Én nem szeretném minden szombatom és vasárnapom azzal tölteni, hogy ugyanazt a vitát moderáljam. Az indulatokat teljes mértékben megértem, de azt garantálom, hogy itt nem lesz helye a folyamatos provokációnak.
Nem vagyok arctalan találkoztunk is mint arra korábban céloztam. Hiteles épp te nem vagy. BCS óta nem voltál kgy-n. Most meg el akarod passzolni a maradékod. Egy kérdés van. Miért voltál néma eddig?
A könyvbe bármikor bárki belenézhet. Ha szerencséje van, pont lát olyan dolgot ami megkérdőjelezi utána a fórumon résztvevő 'küldetését'. De még a céget is, hogy ez hogyan lehetséges.....
Ok. 1.Miért nem válaszoltál a lennt említett időszakban? 2.Azóta eltelt 1 év,miért? 3.Egyik napról a másikra,miért? 4.Sokan kérdeztek tőled akkor,de te senkit nem méltattál válaszra,eltűntél,miért? 5.Ezt semmilyen körülmények között nem illik megtenni,még ha nem tartozol beszámolnivalóval senkinek sem. 6.Haragszom rád,csúnya dolog volt. 7.Nem tudom mi vezérelt,és mi vezérel most,de sztem TE ezt nem tehetted volna meg!!!
Ja kurva jó,nekem is tetszik. Csak kb.1 éve amikor Dr.Barna eladta a pakkját,kérdeztem tőle vmit,választ nem kaptam,felszívódott az uraság... Most meg újra itt van,mások is kérdeznek tőle,de választ ők se kapnak... Nekem itt vmi bűzli,nem kicsit,nagyon!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.