Ez a 303-as sok sok vétel nem esetleg egy jelentés előtti nagybevásárlás ??? mert ugye 30 nappal a jelentés előtt bennfentes nem vehet (elvileg) most meg még van 2 hónap..............
a mai nap margójára.......meglepően érdekesek ezek a fix 5ezer db-os kötések.....a kerek százas-ezres db. számok....látható hogy a mai srv csak 2099db......na de kinek érte meg ennyi db-ot ennyiért eladni? kinek éri meg venni ennyiért?
Aligha most fog kitörni . Fontos, hogy a jövóre nézve ne veszitsen poziciókat , szerződéseket Mostani kormányzati szerzódésekre és a NER-es ügyfelekre gondolok. A külföldi terjeszkedést az itthoni nyeresége finanszirozza, amig az önfenntartóvá nem lesz.
a hetes charton: - szépen látszik a 2020-as mélypont óta futó emelkedő trend (zölddel) - ezzel párhuzamosan, egy -25% politikai kockázat beárazása mellett egy ugyanolyan emelkedésű párhuzamos emelkedő trendvonal van kialakulóban(?) - látható egy 2027 feburári csúccsal rendelkező háromszög is. Valaki lát mást?
Ezt más is látja, nem véletlen azok a csomagok 300Ft környékén várnak türelmesen. Ha elfogy majd az olcsón eladó, akkor feljebb kell menni, ha mennyiséget akarsz venni. 2 millió 319Ft-ig, az meg szinte semmi.
Kicsivel 300Ft fölött várják, hogy esetleg ki akarja még eladni ilyen áron. Ha nem lesz majd eladó ilyen áron, akkor majd lehet menni felfele, persze ehhez hírek is kellenek majd. 320Ft-ig nincs nagy eladó tétel, fölé viszont már nem látok.
nem csak a cég veszi......valaki/k gyűjtögetik....ha megnézzük, többször nézett rá a 313-ra de nem vitte át.... valamikor csak elfogy a 310 alatt az eladó.....na meg.....volt azért 5-6 milliós nap is pár.....szintén nem srv.... kivárás....lassan kell jönnie a cseh piaci beárazásnak is... osztalék elvileg 29ig nem várható....ez a név változás előre sejteti megint egy akvizició előkészítését szerintem......én még mindíg a 420-450 sávba várnám nemsokára......
Nem a cégre gondoltam. Ők azért veszik, mert majd kiosszák karácsonykor mint bónuszt. Ez napi forgalom max. 20%a. Na mindegy, beragadtam, hátha lesz osztalék.
Az SRV sose egy csodafegyver, főleg kis részvényenként. Az meg, hogy valamikor vesznek ~1000 darab részvényt az nem fogja megdobni az árfolyamot. Miért veszik? Mert olcsó szerintük is.
CIGPANNONIA kitartók