Az 1300-at így nem fizetik? Nem tudom. Nem tudom a jogi hátterét, nem ismerem személyesen egyiket sem, és mint mondtam, a problémát nem 1300 és nem 4000 ember jelenti szerintem, főképp, ha ezek valóban menekültek voltak. Ha ezt nem sikerült megértened ennyi idő alatt, akkor sajnállak, belezakkantál ebbe a folyamatos kampányba. Ha sikerült, akkor esetleg ugorhatsz tovább a következő barázdára, vagy szubrutinra...
Méghogy a költségvetés... Az ellenzék részéről a programosztó Migránsok befogadását nem tették közé netán privát üzletet remélnek,dehát erre megjelölt pézek késsőbb érkeznének az igaz!! Előre állást foglalni??!! Ott volt Karácsonyi Eus meghívásnak eleget tett, LETETTE A NYILTKOZAATÁT, HOZZÁM JÖHETNEK A MIGRÁNSOK!! na így megy ez kérem,,
Baj bármelyikkel lehet, csak egyrészt itt nemzetközi védelemről szóló emberekről esik szó, amit a jog alapján védeni kell, másrészt ez kb. 1 %-a a migránsáradatnak. Nem mindegy, hogy mennyi az annyi.
na igen velük nincs baj? nem muszlimok négerek? egyébként csak te beszélsz itt több százezerről az eu 1300-ról nyilván, ha kell, lehet több is vagy úgy érzed, az olaszok és a görögök szívjanak egyedül? ha orbánod nyakán marad a 400 ezer migró mit szóltál volna, ha a többi eu ország szépen hátat fordít?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül