Tehát az 1300 migráns nem probléma szerinted. Akkor azt mondod, hogy az Orbán-kormány 3 éven át hazudozott és értelmetlenül szórt el sok 10 mrd közpénzt és kamuból tartott népszavazást?
ti mossátok össze a gazdasági migránst és az életét mentő migránst vagy mutass egyetlen plakátot, amin az áll, hogy csak a gazdasági migránstól ments meg urunk minket miért hazudsz?
Azt meg majd egyszer aruld el kerlek, ha ezt az 1300-at tamogatja az EU es telleg ekoora uzlet, akkor miert nem maradnak ott, ahol vannak, Olaszorszagban es Gorogorszagban? Olaszorszagban elnek vagy 60 millioan, radasul ot a tomegben is szinte teljesen el tudnanak vegyulni, a kutyanak sem tunnenek fel a borszinuk alapjan, gatyi nelkul meg csak nem jarnanak :-) :-)
De egyebkent elolvastam meg egyszer, egyertelmuen nemzetkozi vedelemrol szolo szemelyekrol van szo, es az attelepitesukrol, nem a biralatrol. Kimasoltam az egyik hez-emben. De a lenyeget nem befolyasolja, mert NEM EZ A PROBLEMA .
te meg mindig nem erted... olvasgasd, amit irtam, ne csak a propagandat nyomd... Ket lanyom nagykoru lett. Viszek meg ket embert ;-) Azert felek, higy keves lesz,. Jo ejt!
Írod írod ennek semmilyen kockázatai nincsenek!! Hogy kérjen rájuk támogatást,azonnal mentek Mondjad már ki a pénzének az ellensége.. ilyet nem írnák helyedbe..
“A kvota, amit te emlegetsz, 1300 olyan menekultrolnszol, akik vagy Olasorszagban, vagy Gorogorszagban vannak jelenleg, es akiket az egyes tagorszagoknak be kellene fogadniuk.“ . 1. Nem az embert, BÍRÁLATOT kellett volna átvenni. . 2. Továbbra is mi adnánk meg a megfelelő státuszt. . 3. Orbánék 4000 befogadott muszlim migránsa pont ugyanebből a körből érkezett. . 4. Az 1300-ért járt volna EU pénz. . 5. A 4000-t full mi fizetjük. . 6. És még elköltöttünk sok 10 mrd-ot az 1300 elleni hazai hergelő kampányra.
Bocs, egy kis elmelkedes utan a kovetkezore jutottam. A kvota, amit te emlegetsz, 1300 olyan menekultrolnszol, akik vagy Olasorszagban, vagy Gorogorszagban vannak jelenleg, es akiket az egyes tagorszagoknak be kellene fogadniuk. Vagyis ezek feltetelezhetoen ott leptek at a hatart, ott folyamodtak vedelemert. Aztan van a 4000, akik ide jottek feltetelezheten a jogi lehetosegeikkel tisztaban voltak, es kertek a menekult statuszt itt nalunk Magyarorszagon. Amennyire a jelenlegi helyzetet latom, ezekrol nekunk kellett donteni, mivel itt kertek vedelmet. Az 1300 olasz-gorog menekult ezen felul lenne. A kettot kar osszekeverni. Ahogy mindtam, szemely szerint nem latom problamanak az 1300-at, a 4000-et, de meg a kettot egyutt sem. A problemat az a masik felmillio jelenti, aki jott kerdezes nelkul uj honfoglalokent. Szerintem te pontosan latod a lenyeget, csak mas feladatod van...
Ja értem. Most már nem probléma az 1300 muszlim menekült/migráns. . Akkor Orbánék miért is szórtak el sok 10 mrd-ot, hogy ez ellen hergelnenek titeket?
-nézem ítt vissza Tokos kenterbe vágta a pynit.. Az a helyzet ki hogy menti a bőrét könnyen kivehető!! Bizony nem ajánlanám Eus FELSŐHATÁR NÉLKÜLI KVÓTA szavazás júliusban fejbe vágna bennünket!! Na az bír csak nagyon erős befolyási erővel!!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül