Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tudjuk, hogy jó cég, nem kell félni az átvilágítástol, sőt kifejezetten erositeni fogja a befektetok bizalmát a ceg vezetésében:) Viccet félretéve, sokszor gondolkodtam a vételen, de kizárólag spekulativ alapon. A NER takolmanyok állatorvosi lova. Kíváncsian várom., hogy mi lesz a sorsa.
És utána ha megvette mondjuk az állam. Akkor? Saját magát fogja csődbe vinni vagy mi? Semmi más nem történik mint az hogy a 4igt eladják valami nagy tőkés külföldiek majd csak figyeljetek
Nem vagyok fideszes koma benézted. Nem függök se fidesztől se tiszától. Egyébként azon kívül hogy lesz vasút fejlesztés meg bérlakás építés budapesten a vidékieknek még semmit nem tett a tisza. Az eus pénzeketi meg se kaptuk de már elméletbe elköltötték olyan dolgokra amiről pedig vidéken semmi haszon nem lesz. Vidéken óriási felháborodás van a tisza szavazók között itt szidják már a magyar pétert agyba főbe. Aztán majd jön még a fekete leves a rezsdíjaknál hamarosan.
200 fts rés finom lenne. Egyébként ma 4ig is megfog szólalni. Jönni fognak hamarosan a pénzek muszáj volt idióta Petinek kiállni a nép elé keménykedni. Hát hogyha az álom visszaveszi a részesedését akkor kötelező vétel ajánlatot kell tenni. Ezt már leírták anno. Az meg 3000 ft környéken van
Rice szerint minden rendben. Istenítette ezt a komplett idióta a miniszterelnököt. Meg a fidest le kell váltani. Ennek ellenére nézi szépen 100 milliókkal apad a vagyon a naponta. Tuti nem százas. Kezet foghat ezekkel a komplett idióta tiszásokkal. Mindenki sorra fog kerülni nyugi. Azok is akik a tiszára szavaztak. A tisza mögött álló külföldi nagy tőkések meg agyonkeresik magunkat. Az eu-s pénzt amit meg megkapunk azt meg ők szépen fogják aztán vissza is viszik onnan ahonnan jött.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...