Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát nő az elégedetlenség a másik "apuval behűtjük a pezsgőt" fórumon. :) Feel, Rice2, meg ez a kawa maki akárki felbeszélő kapják a mínuszokat rendesen. Nem csodálnám, ha 3600-nál hopp eltűnne az egész topic.
A 4050 után egyre kevésbé sikerül visszahúzni. A felpattanás csúcsai egyre kisebbek. Ma már csak 4100, tegnap 4130, előtte, 4150, 4200, 4300. Mióta valaki kijelentette hogy 2-3 hét és 5000, azóta esik.
Hetek óta ez a játék megy ,kb mindig egy 100-as sávban mozgatják a sávokat alul-felül betéve egy nagyobb tétel ,hogy ne szaladjon el az árfolyam . Gondolom ez az a sáv ahol még megéri drágán eladni majd olcsóbban visszavenni
sajna nem ment el... viszont gyanús a mozgás....... nekem az jön le belőle, hogy a kicsik ezek az áron még nem mernek venni, de eladni sem akarnak, akik 4500 felett szálltak be a játékba. Itt egy nagyobb, profi "gyűjtögető- társaság" játszik okosan az árfolyammal vadászva a (a taktikájuk miatt) a kétségbeesett kisbüfikre, akik a nagymuter házát rakták fel 4500 felett.... Két forgatókönyvet látok a közeli hetekre, melyeket folyamatosan játszanak majd: 1, 4050-4150 között veszegetik részvényeket pár napig, aztán hirtelen 1-2 óra erejéig felpumpálják 4300-4400 Ft-ig....... pár óra oldalazás... estére leverik 4100 köré.... majd játék indul egy hét múlva újra... Sok kicsi sokra megy.. VAGY 2, Tudják már a SAFE-pénzek tényleges státuszát (sztem megkapjuk majd, de cserébe levágnak belőle egy nagyobb szeletett) és akkor február végére a 4800 Ft lesz hirtelen egyik napról a másikra....... akkor is ők nyernek,,, mert addig egy csomó embertől megveszik..... Én kiléptem múlt héten..... Molba mentem át, az itt összehozott veszteségem csökkentendő... de ettől függetlenül érdeklődéssel figyelem a részvény sorsát.... már csak a kiváncsiság miatt is... hogy hogyan basztak át.......... 3, a választások kérdését direkt nem hozom ide... az majd április....
Kár hogy nem jött be. Amíg nincs pozitív hír a safe pénzekről addig nem fog emelkedni de lehet hogy még akkor sem. Választásokig már sok jóra ne számítsunk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...