Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha holnap elindul le akkor egyértelmű az irány és nem lesz idén 4-5000. Ha fel lesz az irány és forgalommal akkor még mindig veszik és várják a híreket. Holnap kiderül.
Q3-ra vartam 3-3.2k-t jelenleg magasabb.Az arfolyamot ok iranyitjak.Keresnek felfele meg lefele is. Hirektol fugg en ev vegeig meg varok uj ATH-t. Lehet nem lesz de en erre tippelnek.
Innentől lesz érdekes. Te és Rice 5000es várakozása vagy pompi 2400as várakozása jön be. Azért pompi tavalyi csőd várása 800nál és most a 2400 óriási különbség. Eddig kétszer pattant vissza 3500ról, lesz e harmadik? Legutóbb innen még visszament 4000 fölé, most visszamegy e?
Mindennek az inverze történik ami a múlt hétig men.Akkor bárhol vettél másnap már többet ért.Most szinte bárhol veszel másnap az már nem jó.Nagyon bízom benne,hogy,farkasfűnek nem jön be chart amit rajzolt.Mert akkor csúnya profit olvadásnak nézünk majd elébe.
Elrmezgethetünk,rajzolgathatunk a tény az tény marad.Napokóta jól látható hogy megy a realizálás.Hol kisebb,hol nagyobb ütemben.Kérdés az,hogy meddig engedik le.Hír nélkül akár 3ezer alá is.Ne legyen igazam.
Te meg folyamatosan 4700-5000et írsz, erre már kétszer bezuhant 3500ig, mégsem kötekedtem veled. Egyelőre nem jött be a várakozásod, mégsem piszkállak. De ha olyan okos vagy akkor holnap fel vagy le lesz az irány?
A végére jól visszatették. A 3500ról pattanás után megint 3900 fölé ment de a végére ismét 3800 alá nyomták. Egy az egyben másolta múlt hét keddet. Innentől hírig 3500-3800 közé várom. 4000-4500 felejtős. A kérdés az, jó hír vagy rossz hír jön vagy lesz e egyáltalán hír.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...