Azért nem kis pofátlanság 550-ről 1perc alatt 521-re leverni! Ez aztán növeli a bizalmat itthon és a külföldi befektetők körében! Hihetetlen amit ezek művelnek! Lehet mínuszolni, attól a tények makacs dolgok!
az nem opció h valaki nem akarta volna egész évben tartani, de rákényszerül...? Megy itt a szöveg h 4 évre vettem, hirtelen mindenki 4 évre vette, meg tbsz-re, szerintem meg sokkal jobb lett volna ha elmegy 1000-ig és mindenki eredeti szándékai szerint tudna kereskedni...
Annyira ostobák vagytok, hogy az már nekem fáj. Mondom, hogy ez most nem az Opus részvényesekről szólt, hanem a BUX-indexről. Az Opus részvény csak egy eszköz volt a BUX- index manipulálásához. Marha nehéz megérteni.
Teljesen el vagy tévedve! Az egész nagyon gondosan előre ki lett tervezve. Nincs itt semmiféle malőr! Egyszerűen csak arról van szó, hogy az Opus részvény aránylag nagy súlyozással szerepel a BUX- indexben. Tehát nem az Opus részvényeseket akarták megszivatni, hanem a BUX- shortosokat. BUX- határidőben 39.500-as stoppok kiütve. BUX- short certifikátban TS20-as sorszámú certifikát kiütve. Egyszerű, mint az egyszeregy.
Nem hiszem, hogy malőr volt mivel pont a kiindulási árhoz lőtte vissza vele. Inkább jelzés értékűnek gondolom. Mondjuk gyakrabban adhatna életjelet a barátunk. ;-)
OPUS Global Nyrt.