Egy éve kereken vettem bele. Nem h nem nőtt, itt ülök 40% bukóban 680-ról. Suóbal ez nem jozzáállás, hanem sajnos a valóság... ezt a tendenciát figyeltem meg az utóbbi honapokban...
A tag azonban a jogi személy által pótlólagosan biztosított határidőig, ennek hiányában az átalakulásról véglegesen döntő szavazás megkezdéséig nyilatkozhat úgy, hogy nem kíván a jogutód jogi személy tagjává válni, illetve korábbi nyilatkozatát visszavonhatja.
Az átalakulási tervet a részvényesekkel írásban közölni kell. A részvényes az átalakulási terv közlésétől számított harminc napon belül írásban nyilatkozhat arról, ha nem kíván a jogutód jogi személy tagjává válni. Ilyen nyilatkozat hiányában úgy kell tekinteni, hogy a tag a jogutód jogi személy tagjává kíván válni.
Ez a márciusi dátum csak azért érdekes mert a általában májusban készül el a mérleg. Persze siethetnek is de én boritekolnam hogy csúszás lesz. Ha addig nem lesz egyéb apport akkor talán előkészülhet. Talán.
"Na, megpróbáltam utánajárni annak, milyen áron kell kötelezően
elszámolnia a cégeknek a részvényesekkel, ha a fúziót követően
továbbműködő társaságban nem kívánnak azok részt venni." Wallstreet, ha jól tudom ez mégis csak a Te asztalod. Megkérdezhetem, hogy Neked mi a véleményed erről?
OPUS Global Nyrt.