Kar az unio csicskasanak lenni.Viktorek minden ipart szepen felelesztenek.Cukorgyar,energetika stb.Nagyon keszulunk valamire.Nem igazan akarnak fuggeni senkitol.Unios penzbol mindent felvasarolnak ugyesen.Par eve meg jott be a nyugat szemete az orszagba.Cukorgyarakat bezarattak az unio keresere,szoloket vagtak ki.Kar becsicskulni.
Visegradi 4-ek es a szomszedos orszagaink lazan lenyomnak a kocsog nemeteket es a franciakat.Johetne meg Nagy-Britannia es az Olaszok is.Kozep-Europai unio/Ausztria,Lengyel,Cseh,Szlovak,Roman,Horvat,Szloven,Szerb,Britek,Olaszo./5-10 ev es kuka lesz az Unio.Be sem kellett volna lepni.
Amugy Lorinc barat 50ft-on vette a nagy pakkjat.De az arfolyamveszteseg ami nap mint nap keletkezik az neki is minusz.Viszont gondolom O nem 1 napra vette a pakkjat.5 vagy 10 ev mulva tobb ezer ft lesz az arfolyama.Tudsz varni 5 evet egy 3000ft-os arfolyamra?Esetleg 10-et?Idotav a kerdes.A nagy befektetok nem 1 napra vasarolnak reszvenyeket.Az csak a spekik terepe a morzsak osszeszedese.
Az orszag vezetoi allnak a papir mogott.Ha Magyarorszag elbukik akkor mar minden mindegy.Mindannyian megdoglunk a faszba.Az Opus arfolyam senkit sem fog erdekelni,mert be lesz szantva az egesz orszag.Nem vagy tisztaban kik allnak az Opus elen.Nem Lorinc az.Jelenleg van 1 kis mutyi,de mit tudunk tenni?Az a Ceg amelyik 1 Telenort csak ugy meg akar venni,nyilvan csodbe fog menni.Mondom nem vagy tisztaban a dolgokkal.Viktorek jelenleg mindent megvesznek kilora.Ami penzt termel es mindenki nekik fog hajbokolni mig elnek.Az orszag szeretne magat fuggetleniteni mindenfele nemzetkozi faszsagtol.Par ev es lazan mehet az Unio a picsaba,mert nelkuluk is elleszunk lazan.A kovetkezo par ev alatt Viktorek bebetozozzak magukat 50 evre elore.De nyilvan veled akarnak kicseszni.
Nyilvan en sem vagyok elajulva az arfolyamtol,de azt is tudom hogy a percembereket kinyirjak szepen.Aki tud varni nem fog rosszul jarni.A napi szamlaegyenleg olvadas az igazi ertekmero.Mindenkibol mast hoz ki.A story jo es az ami folyik a szoges ellentete.Jelenleg le kell szarni az arfolyamot,mert valamiert ennek most igy kell lennie.Aki tud varni az ugysem dobja.En pakkom meg lazan nyeroben van.Mar beleszarok az egeszbe ugy dontottem.Lesz ami lesz.Ha tevedtem akkor meg is erdemlem a sorsom.Inkabb az idopont tolodik el.JG is elismerte,hogy menet kozben valtoztattak.Est reszvenynel lazan bejott a megerzesem amikor hirtelen eltunt a 4,5 milliardos buko.Azonnal vettem.Nem mindennapi dolog.
olvass már vissza...pont itt nem érdemes dobni, mert ennél már csak többet érhet a törvény szerint. Ha meg venni szeretnék, akkor állj be a résbe aztán vagy lesz olyan idióta akit sikerült lebeszélned vagy hirtelen kell neki a pénz vagy nem.
OPUS Global Nyrt.