Te már kész tényként állítod, hogy a Holding eladja, vagy csak feltételezed ezt a rossz szcenáriót? Amúgy köszi a reálokat, sokat segít. :) r. 465 Opus1221? Ezt most miért?
Már rég nem vajna lesz ott a fötulaj. Kap egy 10%os csomagot, többi az opus press zrt kezébe kerül. Vajna együtt iszogatott arnolddal meg viktorral pont azon a vasárnapon amikor kiderült belépett az estbe, és pár nappal később meg terjedelmes cikk hogy a tv2 megy lörinchez, itt JG arról beszél, hogy lesz egy nagy holding cég, ami több iparági cégben lesz érdekelt. Iparágnak nevezték a médiát, ergo a média egy külön cégbe kerül, amiben a holding többségben lesz. Szerintem igy kapcsolódik össze a sok szál. Estbe várom a mw-t még idén.
Törölt felhasználó2018. 10. 24. 08:44
remélem kispajtásék csapata még egy jó ideig itt rontja majd a levegőt, mert tökéletes kontraindikátorok így egy kupacban :D
Törölt felhasználó2018. 10. 24. 08:42
miután nincs gyakorlatilag eladó a 20-as könyvben, egy kötéssel 500 fölé mehet :)
Törölt felhasználó2018. 10. 24. 08:40
az elmúlt hetet szerintem alaposan elferdítette a hosszú hétvége és a realizálások, én arra számítok, hogy ez a hét mutatja majd csak a valós irányt és befektetői gondolkodást
TELEKOMunnikációs szektorba is benne kell, hogy legyen a Birodalom főleg a a GDP -ben erősen akarnak számítani. Bruitál pénzbe fog kerülni. Ehhez is kell az egyesülés. A Média tekintetében nem gondolom, hogy vajnához vándorona....
én elgondolkodnék azért azon, hogy vajon tényleg odaadják-e terminátor bácsinak a teljes media portfoliot, ha még azzal a kevéssel sem tudott úgy gazdálkodni, hogy Viktornak tetsszen ;)
Kell-e a média és lesz e telekom? Ezek folyamatban lévő ügyek nem beszélhet róla. Nekem az jön le, est média-mediaworks ügylet lesz. Telekom : több tárgyalás van folyamatban. Jövő nyárra megvalósulhat. Egyik sem kicsi.
OPUS Global Nyrt.