Akkor meg nem értem a "sírás" tárgyát. :-) Sokan sírva könyörögnének, hogy fosszák őket is ki ilyen "csúnyán" , amennyiben lehetséges akkor kétszer is (minimum:-)
Tavaly október 13án indult meg 253ftrol.November 7én ért fel 805re.Október 31én keletkezett az ominózus rés a 401-429 (432 volt eredetileg).Ezt is bekalkulálva felettébb mókás lenne legkésőbb az éves évfordulón betölteni a rést, mindenszentek előtt.
Jelenleg ugyan nincs OPUS részvényem de ezt a fórumot is rendszeresen olvasom. Beírásaid alapján hatalmas pénzt kerestél ezzel a papírral. Akkor viszont nem értem, hogy ki az a galád aki kifosztott?? Csak kérdezem :-)
babosko, szerintem te nem babosko vagy. Ezen felül, tételezzük fel igazad van. Ki a hibás? Orbán? ML? a globális felmelegedés? a buzik? Nem, Te választottál rosszul, viselni kell tudni a veszteséget is, nem mást hibáztatni érte. Hoztál egy rossz döntést amikor megvetted, viseld el. Mentségedre legyen mondva, ez nagyon sok embernek nem megy.
Rohadt nagy luxus lenne 477es szintről kihagyni a réstöltést. Hétfőn már csak 10ftot kell maximum letolni, és kedden brutális forgalom mellett be lehet tölteni a rést, valamint vissza is lehet tépni 500 fölé. Csütörtökön meg konferencia. Szerintem ez lesz, annyira adja magát.
OPUS Global Nyrt.