Mátrai Erőmű vagy más kevésbé jó biznisznek látszó vételek: lehet, hogy politikai okok miatt ML belekényszerül ilyenekbe is, viszont Viktor nem lesz hálátlan, megtámogatja az ilyen üzleteket is vagy máshol bőven kárpótol.
A bejegyzés szerint a "kormány a jövőben is stratégiai szereplőként tekint a Mátrai Erőműre"; az energiastratégiára javaslatot tevő munkacsoportba "az erőmű tulajdonosi körét, a menedzsment képviseletét" is meghívták.
Tisztelt Big Profit! Jön a hónap vége! Megtenné azt a szívességet, hogy a robotba dobná a franciakulcsot? Talán el lennénk az irányítás nélkül IS! Talán láthatóvá válna, mit is ér a papír! Tisztelettel.
én azért továbbra is azt gondolom h meg lehetett volna oldani ezt jobban, körültekintőbben, befektető barátabban, jobban kommunikálva főleg a kétharmad tükrében, bevonni olyan plusz cégeket, akiknek át tudják adni, amiket most adnak, ha adnak...vagy nyilvános kibocsájtást tartani, mondjuk 700-on
Undorító a félrevezetés hazudozás !!! itt nem egy csónakba ülünk és sajnos ezt a portfólió hagyja !!!!!! MIÉRT IS ????? EL LEHET GONDOLKODNI RAJTA!!!!! ha valakit lehülyézel kitiltanak!!! ha valaki hazudik az helyes az maradhat ..... pedig nekik tudniuk kel hogy mi mit jelent !!!! szemét banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-) Azért mert anno téged valaki rábeszélt az Enefire és szarrá buktad magad vele, ideje lenne belátni, hogy erről a papírról 50Ft óta toljátok a ledumát, ami pont azt eredményezte, hogy sokan nem mertek akkor belevenni csak később... ;-) Az apportokat követően várunk vissza kicsi apátia.
És akkor mi van, ha nem augusztus , hanem november. Akkor mindenki hülye, csak te vagy az okos. Azért a tőzsdén előfordulnak csúszások, olyan, hogy nem akkor lesz az emelkedés/csökkenés ahogy várták. Hallottál már ilyen esetről?
És ha mások nem 4 év múlva akarnak kereskedni és megírják a bánatukat és becsapódásukat, az nem egy reális valami? A tőzsde nem óvoda igaz, de eredetileg egy olyan valami, ahol azért legalábbis a nagytulajok részéről nem kellene manipulációktól tartani.
Szóval! Sokan írnak ebben, vagy a másikban, vagy a harmadik OPUS topicban, hogy mivan a "felbeszélőkkel"? A helyzet az , hogy én sosem éreztem magam felbeszélőnek, de a kialakult helyzettől függetlenül 1000 fölé várom továbbra is belátható időn belül (kb 1 év) Elég ránézni a grafikonra tavaly is hasonló volt a helyzet 200 körül és mi lett őszre ugye?!?! Sokakkal ellentétben én le tudom írni, hogy TÉVEDTEM! Ebben nincs semmi szégyen, hisz mindenki téved. Abban tévedtem, hogy azt hittem választás után lesz pár héten belül az ezres szint. De valamiért, nem így lett. Irányítva van ez látszik, és ebből IS lehet tudni, hogy egyszer majd elengedik és mehet az MLkedés. Semmi ok az aggodalomra! Lassan vége a nyárnak és visszatér az igazi OPUS! NE adjátok el bukóban,hisz láttátok már többször ez a papír képes 50%-ot MLkedni pár nap alatt!! Ne hallgassatok a károgókra, hisz irigyek mert sosem volt részvényük és így sosem nyerhettek. Valamint ezek a "károgók" valójóban max ketten vannak csak 10-15 különböző névvel! HAJRÁ OPUS!!!!! A végtelenbe(FELL) és tovább!!!!!!! :)
OPUS Global Nyrt.