Tudas, ami persze neked megvan, ugye? :D tudod mihez kellett tudas vsz? 112-n belevenni, es onnan mozi. Nincs itt semmi gond, ez most egy ilyen idoszak. Jut eszembe, a "lebeszele" szektasok kozul hanyan jottek ide, hogy bovmcsi sracok, beneztem es igazatok volt? Nem kell ez a duma, novemberben ugyan itt beszeljunk pls. Koszi ;)
Igen, megvezettek, nem erre számolt senki, bukó van. Nem prosperáló papírba sikerült belevenni.... De gondolom te egész életedben csak nyerő döntéseket hoztál...
Amúgy ezt a nemengedikel, meg manipulálós dolgot a tóbbség már nem veszi be. Másra mutogatásnak tökéletes, de be kellene ismernetek, hogy jól megvezettek benneteket. Hittetek pár feldumálónak, azt hittétek egy hét alatt mindenki gazdag lesz. Hát a tőzsde megmutatja nektek, hogy ide tudás kell. Nem is kevés!
Gondolod, hogy ez beírás szerint fogunk kereskedni? Én pl. Tegnap vettem záróban, ma szeretném jó áron eladni, bár nem úgy néz ki a helyzet, hogy ez sikerül is. Üdv.
Te nem unod még ezt a stílust? Szerinted teljesen korrekt, hogy a 700-800 közötti szintről le van engedve 500-600 közé, és annyit sem mondanak, hogy "ez van srácok"? Szinte hetente jönnek a hírek a "birodalom" gyarapodásáról, a rv meg csak csorog lefelé szépen folyamatosan. Nem is beszélve az öntésekről, meg a könyvben történő bűvészkedésről. A tőzsde valóban nem jótékonysági intézmény, de mi köze van ezeknek a papíroknak a tőzsde ökölszabályaihoz, trendjeihez?
Sziasztok! A mai napra jó kívánságok: - Aki azért sír, mert tényleg kétségbe esett... annak szurkolok, hogy el tudja adni... kis bukóval. Holnap már ne itt kelljen sírni. - Aki azért sír, hogy eldobassa másokkal... annak szurkolok, hogy pont ne menjen le arra a szintre az árfolyam, ahol ő venne. - Aki tisztességesen beírja, hogy venni akar... annak szurkolok, hogy kapjon is. - Aki nem sír, annak szurkolok, hogy jót röhögjön ezen a sok bohócon itt a "virtuális cirkuszban". Szép Napot Nektek!
OPUS Global Nyrt.