Jó reggelt! Ezt a mai napra tartogattam! "Csak 1 nap van Ami más mint a többi Nyisd ki a szemed kérlek, nézz körbe, hiszen mindenki itt van akit szeretsz, Csak 1 nap van Gyönyörű, ahogy csillog a mosoly az arcodon Látod mennyien vagyunk? A titok amiről mindenki beszélt, most megnyilik előtted is Csak 1 nap van Tárd ki a szíved és enged be a zenét Élvezd a színeket, Érezd a lüktetést És örökké emlékezz erre a napra Hiszen a titok már benned él." :) :)
Gyuripapa! Beszéltünk egy elemzéstől kb 420 körüli aljal. Az elkészült? Megjelenik a fórumon vagy nem olyan? Mikorra várható ? Nekem szépen jött a ha jól emlekszem 580-as W. Szépen megyünk! Kíváncsi leszek, hogy választások után mennyire húzzák meg fölfelé. Első sorban 800-rá tippelek de ha még betolnak valami új hírt akár 1000 is lehet az új csúcs majd kis korrekció.
Remélem, holnap nem viszi el a showt Konzum. Állítólag nagyon jó lett a jelentése. Majd ügyeskedjetek, én már csak pár száz db-bal tudok besegíteni, azt is a Konzum maradékából.
Én több 100 fős telefonos hálózatot tartok fent csak azért hogy minden részvényest meggyozzenek az embereim hogy ezt csak te tehesd meg ! Holnap rajtad a világ szeme ;)
OPUS Global Nyrt.