Szerintem meg nemzetbiztonsági ügy. Különben választás előtt nem titkolóznának. Viszont választás előtt döntöttek, tehát helye van a pénznek, nem akarták veszni hagyni a tervet. Mindezzel együtt is az opusra tippelek.
Én rendesen megkerdeztem tőle mit mutat a chart ha már attorte a 600at ahonnan le kellett volna szakadnia. Nem kaptam meg választ. :) de hát ez ilyen majom rv. Nem tudja mikor kéne ta alapon esnie hogy ne kelljen új chartot rajzolni ;)
Igen, ezeket már tavaly is mondtad. A puzzle darabkák összerakása. Néztem amit a 30 milliárdról írtál, ha már van a Béten papír amiben benne van az állam akár lehet még egy.
Szeretem tudni, ha te írsz, mert végig bejött tavaly amit mondtál. Most mondjam azt, hogy nagy tisztelőd vagyok? Nem mondom, mert elbízod magad. Maradjunk annyiban, hogy a te szavadra sokat adok. Csupán nehéz követni, hogy éppen melyik nick-kel nyomod.
Majd 1200 forintnál beírja,hogy benne volt a 600ft-1200 forintig az emelkedésben. :-) :-) Tudjuk,hogy chartokat, elemzéseket azért csinálnak,hogy a saját kereskedésüket SEGÍTSÉG !!!! Nekem nincs rá szükségem ! Talán M.L megkérdezi tőlük,hogy EMELKEDHETNEK-E a részvényei, belefér-e a chartjukba, elemzéseikbe ! RÖHEJ !!!!!!!!!! Tessék, mondják meg,hogy hol lesz a papír 19 nap múlva !!
OPUS Global Nyrt.