sztem nekem írta! elhiszem hogy neki szarul esik a bukója, nekem is szarul esik a magamé! DE!! ez alapján szavazni az abszurd és hihetetlenül buta dolog! szvsz!!
Én mindkettőben dupláztam, ha nem szállok ki akkor igen, megvan a 10-12 szerezés. Magamnak köszönhetem, nincs ebben semmi :) most 660, meg 3259 az átlagom. Maradt még valamicske ha nagyon be kell vonnom, de jobban örülnék ha innen válnék nyereségessé :) Addig mozi, aztán tovább is mozi csak veszek mellé popcornt :D
Nem tudom miért kell mást piszkálni, arra szavaz akire akar, ha ő úgy látja jónak, az úgy van. Valakibe ennyire beleállni, nincs elég baja a sok szerencsétlennek, aki átverve érzi magát? Gondolok itt opusosra és app és ciges társunkra is. Nem mindenki olyan profi, mint itt a többség, aki 50 ft-ért vette, hagyjuk már ezt a sok süket dumát !!
lehet, hogy az egyik normális embert meg lehet venni 40000 opus rézvénnyel, de csak azt aki nem tudja értékelni hogy a rávalót is az egyiktől kapta-e vagy esetleg nem.
Decemberben beraktam napizni 1 millát. Már csak 650 van belőle. Kinek a hibája? Az enyém. Minden erőmmel longoltam az esést... :D Ilyen az élet, nem mertem shotolni a longos papírom...
Én sajnos a saját hibámból tanultam, mert a 200as körnél feladtam :/ most persze bukóban ücsörgök :) de nagy volt a lecke így még határozottan tartom :)
OPUS Global Nyrt.