Idejöttél sírni, és hogy te és hozzátartozóid az alapján fognak szavazni hogy a részvényed hogy áll, szememben hiteltelen vagy! ráadásul napraforgó is, akit meglehet venni 1 kg krumpliért... én is bukóban ülök, de várok, mást úgy sem tudok! Tényleg kár volt ide írnod! szia
Kiszedett rá.Hoztál egy döntést és most jelenleg ez a helyzet van.Én rimánkodtam neked, hogy vegyél Opit vagy ki?. Szerintem senki .Ha vettél volna 2017. tavaszán.Ott volt45-55 ft között. Nem rég regisztráltál, szívesen olvasom mindenki véleményét legyen az vicc vagy szakmai dolog.De ha te úgy érzed, hogy itt minden az átvágásról lenyúlásról szól.,írásod szerint ,akkor nem kell ebbe részt venni. Próbáltam nagyon finom lenni.Nincs papír nagykereskedésem,ezért a zsebkendőm elfogyott,nem tudok sok síró taknyos orrot törölgetni
én szerintem minden normális ember arra szavaz,akitől kapott valamit.az egyik nem adott semmit,a másiktól kaptam 40000 opus részvényt júliusban.most már világos hogy én kire szavazok ugye?
Csepellel? Mint mondtam, ahhoz nem értek, csak játékból vettem kétszer vettem bele (100-200 db), de el is adtam mind 2x. Kerek 8 ezer Ft-ot kerestem rajta. :D
Minden tiszteletem a tied ;) én is veszek és tartom stílusban nyomom. Tudom, hogy amint napiznék minden tranzakcióval szivatnám magam :) Hiszek a papírban, és Warren Buffet is azt mondta, hogy nem ugráljunk :)
Az a durva, hogy nem sok lopás van. Ha meg tudsz ilyenről akkor tegyél bűntető feljelentést! Tele vannak jogászokkal, ki van ez találva. De nem lopásnak hívják, hanem NER-nek. Személy szerint most már le*arom, ha bezsákolják az országot 5-10 nagytőkés zsebébe, csak mozduljunk el valamerre. Arra többé nincs szükségem, h azt nézzem a parlamentben az egyik törvényt hoz a másik leszavazza majd fordítva és 4 év mulva körbenézve ugyanott csücsülünk. Akkor legalább haladjon a hajó, én kíváncsi vagyok most már mi lesz a vége, habár nem értek egyet a módszerrel, és szörnyen van kommunikálva, de ha az történik amire gondolok, akkor nagyon is helyesen teszeik, és ezek az arcok zsenik. Ha nem akkor mind elvesztünk és kezdhetjük elölről.
OPUS Global Nyrt.