Én szerintem ez így egy gyönyörű nap volt. Jó volt izgulni hogy lefelé megy, utána jó volt látni hogy jön felfelé és végül, szvsz egy csodálatos gyertya jött létre!! 🙂🙂😉 Úgy emlékszem régebben ilyen gyertyára Zsoltee írta, hogy ez a gyertya erős UP jelzésnek számít.... Én hiszek Neki 🙂.
Látom nem volt elég mára a szép emelkedés és volt akinek futotta összeesküvés-elméletre is! :-) Lényeg a lényeg minden rendben, szépet emelkedett ma. Jövő héten kitöretik 700 fölé szvsz.
Törölt felhasználó2018. 02. 02. 18:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát azért én nagy falatnak tartom azt a 2 milliárd eurós tételt, de ne legyen igazam. 😊😊😊
Én hetek óta nézem, hogy reggel le, délután fel, zárásra beöntés. Ma úgy gondoltam megjátszom ezt a sémát és a 428-as felhúzásnál eladtam néhány ezer darabot (szerencsére maradt még bőven), hogy zárásnál lejjebb visszavegyem. Hát így jártam...
Szerintem inkabb igyatok egy kis palinkat. A szamolas akkor is fog menni ennyire, :)) viszont legalabb nem kapjatok el ezt a sok hasfajos hanyos vackot ami most megjelent.
Vissza minden. Dec. 1-jén adtak el a Takaréknak 6 318 207 db részvényt, így a Konzum Magántőkealapnak 64 075 873 db maradt. Most ennél több van, közel 1,9 M db-bal.
Tisztelt Gyuripapa.Annyian kérik az elemzésed,hogy akár ide is kitehetnéd😆!Mit szólsz hozzá? Rengeteg embernek segített az elemzésed,tanácsod.Ne foglalkozz az idíótákkal.Üdv:Traktoros1975
OPUS Global Nyrt.