ingatlanhasznositó van vagy 300 telenor üzlet,mind lehetne bérlemény,máris bekerül az app a körbe.MKB.CIG finansziroz-biztosit,opus szolgáltat,Konzi összefogja az egészet.Reális lehet ez is.
A Takarék informatikai rendszerének fejlesztésével már szóba hozták az Opust, itt is így kerülhet képbe. Konzum megveszi, Opus fejleszti, vagy az állam veszi és Opus fejleszti, nem tudom, vhogy megoldják. :)
A poént arra értettem, hogy almafát utánozod poénból. :) Az 519-es eladót sose sajnáld, mert sose tudhatod kitől vetted. Lehet, hogy a csúnya shortos bácsitól.
Ja és kissé kommunikációs háború is lenne (amit nem kétséges ki nyerne) mivel ha jól emlékszek a telenor meg a voda is bérli a sugárzó tornyok helyeit a t-com tól,viszont,cserébe a kormány engesztelésként csökkentené a "Matelcsy" néven elhiresült adót (válságadó 2009-től).Na jó előre szaladtam a kombinatorikában.
"egy ingatlanos ceg miert venne telekomunikacios ceget" Egy tisztességes svédországi szakács miért venne magyarországi tolvajrészvényt? :P (csak poén volt, nem megsértődni) Itt minden előfordulhat, és annak az ellenkezője is. Ha van pénze az ing.os cégnek, akkor jöjjön csak. Az Mtelekomnak volt egy időben gázszolgáltatási üzletága is. Na az hogy? :D
Mindent jól értessz! az én felvetésem pusztán annyi, h Jászai eddíg sem jelentette be előre az akvizíciókat. És ez után sem áll érdekében mert a kisbüfik úgy feljhajtanák az árat, hogy ugrana az üzlet. Ezért nem érdeke, h igazat mondjon és nekünk sem!
OPUS Global Nyrt.