615-el kalkuláltam mikor még 10%al lentebb volt, de igaz h.kár tippelni. örülni kell, mert ah.éreztem, cseledkedtem. nem dobtam. lehetett bővíteni:) Isteni helyen a lóvé! viszont elméletileg csak 517-620 az 20%:) de ma simán lehetett 10-15%ot keresni. szerencsére vagyunk páran a szűk körben akik éltek a lehetőséggel! van aki délelőtt még levárta, meg h.megyünk ismét le stb.. most meg előbújt ismét csak más állarcban hisz más széj fúl. de legalább tudom h.kit nem kell még olvasnom majd. G.ci jó a cég fogjátok légyszi fel:)
Pláne, hogy kamu lehet az egész nagy valószínűséggel valaki bedobott valamit, hogy megállítsák a nagy esést. Állami mobilcéget akarnak Konzumhoz kerül az mióta állami? A másik a telenor 300mrd-os konszern az opus+konzum együtt kb. a felét éri. Miből vennék meg?
Balu javasolta, hogy mindenki tegye be eladásra amije van...de jó magasan , visszavonásig, hogy ne tudjanak shortolni a papírjainkkal. Lehet, hogy igaza van?
Azert ez gyerekek undorito, napok hetek ota esesre jatszanak majd a sokadik napon mikor mar negativ limitre teszik a papirt es sokan eladogatjak, akor varazsutesre jon 1 jo hir mire a papir napon belul 15% mozdul es ilyeneket meglehet tenni buntetlenul, vizsgalat nelkul.
OPUS Global Nyrt.