Ez biztos, egyre kevesebben leszünk benne, legalábbis tartósan. De nem baj, többen keresnek rajta kevesebbet. Ott is lesznek majd beszállók, mondjuk 1700-on, aztán lehet, hogy 1900-on már adják is. Már nem lesznek ekkora nyerők...
Bizony, én is imádom. Újra és újra előjönnek az illetékesek nyomatni a világvégét. Aztán mi történik? Megyünk tovább fel. Nem igaz, hogy ha ezerszer eljátszódik ugyanez, akkor ezeregyedszerre is nyomni kell a süketséget, meg a fosást. :)
Csak tudnam, miert izgatja a tanult kollegat hogy merre varom, ha ugyis mindig a tevedek a TA elemzessel;-) . Hadd tegyem hozza: a klasszikusan undok (c) hullamos eses vege mar nincs messze, mostantol orankent ranezek. Mert a (c) hullam aljat el akarom kapni;-) Elore szolok neki, onnan long pozicioban leszek;-) Abbol a chartbol az is kijon, hogy a fordulat utan hova varom a (d) hullam veget.
Dehogy szórtam ki, az összes megvan, csak a hülyeséget én sem szeretem. De már megbántam, hogy nem adtam el. Nem látok semmi érdemi javulást a papír viselkedésében sajnos, ugyanolyan kispapír maradt, nincs itt karbantartó.
Ez egy orbitális baromság, amit itt szajkóztok, hogy egy prémium papír nem esik 2 hónap alatt 20 %-ot. Egy-két chartra nézzetek már rá, mielőtt ilyet leírtok.
Megítélem én:Múltkor is tartottam a 700 feletti pakkokat 600-nál.Csak egy komoly papír nem esik 20-25%-ot 2 hó alatt.Csak ha gebasz van,pl.: valójában nincs is árfolyamkarbantartás,vagy adogatnak ők is el nem keveset(nemhogy vennének mint hangoztatták),kifelé meg azt mondják amit hallani akar a nép,merthogy pénz van rá az nem kétséges számomra,csak.... A leírtak nem jelentik azt hogy nem bízok a növekedésben,csak egy embert fel kellene venni,hogy néha nyomogassa már a BUY gombot is,Ha másnem szintentartásra/oldalazásra.
OPUS Global Nyrt.