Amikor megvetted mit gondoltál?Valószínűleg azt hogy ez jó papír mert különben nem vetted volna meg!?Azóta esett 50-100 vagy x ft-ot most már nem jó?Vagy mi a gond nem értem?
Paks milyen formában van beárazva az árfolyamba??? Hisz még a lapok sincsenek hivatalosan leosztva, így azt sem tudhatjuk, hogy ez hogyan is szól majd mrd-okban!
De azt te is tudod, hogy olyan részvény nincs, ami csak felfeleé megy. Nem ma kezdted, szerintem OTP-ben megéltél már ilyet te is sokszor. Ki kell várni, ha hiszel benne. Ha nem, akkor viszont repüljön, mert így csak az idegeid fognak tönkre menni. Én OTP-s voltam, de meg kellet értsem, hogy amíg OTP-ben csináltam 30-40 %-ot, azt itt egy hét alatt meg lett. Most kopik a virtuális nyerő ( korábban már realizáltam és vissza léptem) de ha fordul, pillanatok alatt helyre áll a számla. Azért javasoltam az ideges és türelmetlen embereknek, hogy vagy ne nézzék, vagy hajítsák ki a francba.
'Egyébként egészen elképesztő számomra, ahogy Zsiday-t méregetitek itt a fórumon. de ez abszurdum, hogy Zsiday egy lapon van említve gyuripapával vagy pomperjével." Bocsánat, ha valamit félre értettem, de akkor ezzel többen is így voltunk, nem csak én reagáltam a hozzászólásodra. Nekem az jött le, mintha védenéd és hinnél neki. De ha félre értettem, akkor elnézést érte :)
nem tudom feltűnt-e, de nem minősítettem zsiday ötleteit az utóbbi x évvel kapcsolatban. az állításom tök másról szól, úgyhogy javaslom olvasgass több figyelemmel.
Akár.de ha Paks februárban vagy márciusban jön, akkor 1000-1200rol várjuk a jelentést és onnan viszont 1800-2000 május közepére :)mert már el is felejtettem Paksot :)
Április elején jelentés.addig ez lesz. Nyáron is ez volt.fel akkori csúcsra onnan le 160ra aztán 200 , majd jelentés. es utana hétfőn Elindult aztán par nap alatt begyorsult, es fel novemberre 805ig. most is ez van csak masok a szamok. Es ez zavar meg sokakat. Eleg csak rajzolgatni es hasonlítani a számokat. 600 a 200. Lesz még szerintem 550 is sot akár 506 ujra aztán Legkésőbb onnan fel .jelentés utan szerintem pár hét alatt 1000-1200 lesz. En most tenyérjoslas alapján május közepéig várnám oda.
OPUS Global Nyrt.