Topik gazdaként ezt a kérdést Neked és kizárólag Neked kell eldöntened!! Te tudod miért nyitottad és azt a szerepet betölti e vagy sem , Szerintem ha ezt sikerül eldöntened tégy legjobb belátásod szerint ....... Éva meg nyisson egy topikot magának és ott topikgazdaként eldöntheti, hogy ki alkalmas arra, hogy befogadja az írásait és aki basztatja azt vágja ki a picsába és kész :) így talán megelőzhető lenne, hogy mindig Őt tiltsák ki ezt hónapokkal ezelőtt is javasoltam Neki de nem fogadta meg persze mást nem kívánok előadni :) szép estét
neked is igazad van. De amíg működik miért ne csinálná? Én úgy látom most, mindenkinek meg kell találnia saját magát először ezen a terepen, és csak utána a saját kereskedési módszerét. Amit persze cserélgetni is kell.
ez nem kereskedési módszer, ez út a bukás és a tőke felezés harmadolás felé... oldalazó, aránylag likvid, kis tőkével piacon működik, időlegesen. Sok sikert kívánok neki...
én egyébként szeretem olvasni Éva beírásait. és valósnak is elfogadom.
Mindenki tudja, mert sokszor elmondta, hogy sávosan vesz és ad el. Így
könnyű eltalálni az alját (hisz még alatta is áll vételen), és a tetejét
(hisz még felette is akart volna eladni, de az ha nem sikerült, lejjebb
állt.) De ami most itt zajlik az egy tragikomédia. Kezdve a
duzzogó-sértődött topikgazdával, és a harsogva kárörvendő-figurázó
vendégeivel. A többek ne vegyék magukra.Korábban a tapasztalt rókák is
beírták a tanácsaikat. Ők teljesen eltűntek. Nincs miért olvasgatni itt.
Én személy szerint elég ritkán nézek be, és épp az Éva üzenetét olvasom
el.Kezdet kezdetén sokat tanultam tőle, de vsz épp nem a kezdőknek való
ez a kereskedési mód, mert sokan (köztük én is) nehezen engedünk el
egy papírt bezsebelt nyerő nélkül. Ő ezt rutinosan kezeli már. (ja, és a
LOFO-ról szálljunk le. Lejárt lemez, mert már a Randomnál sincs
ilyen...)
Nem magamról beszéltem, nem tőzsdéből élek, nekem ez hobbinak indult, aztán brleástam magam. Viszont ha kényszerből, megélhetésszerűen kéne csinálnom, nem lenne ugyanaz. Így minden pici nyerőnek örülök és nem vág földhöz, ha veszítek.
Ha 2033 is fórumozol ezzel nickeddel és már most kizárólag a tőzsdéből gondtalanul élsz, akkor majd beleszámítasz az 50-es körbe. Valszeg jobban látja, mit mi. Még Zsidayval fórumoztam pf-en, amikor írogatott ide. Szerencsés kalandorok jönnek mennek, kitartást és szerénységet a piachoz :)
Kisbüfik topikja