Nem, de nagyon sok helyen, sajnos itthon is egyre több helyen látszik a leállás, legfőképpen a nehéziparban...szerintem az első-második negyedévben recesszió lesz...aztán, ha Isten is megsegít minket, akkor a harmadik negyedévben végre felbőg a gazdaság...
Ezzel kapcsolatban Csányi Sándor nyilatkozata jut az eszembe 2007-2008 tájékán. Amikor a papír először lépte át a 10e-et. A válság elején vissza esett alá. Csányi Sándor akkori véleménye szerint az OTP 10e forint alatt ajándék. Na utána nézet le 1500-ig.
Ugyanezt eljátszottam pénteken mint Te.. ott vokt a nyerő eltűnt a certi.. Hétfőn lett certi és lett bukó... Lehet bohockodni a certivel de akkor már inkább egy szerencsejátékot keress.. ott legalább kifizetnek ha szerencséd van .. nem úgy mint ez az cxxxxxxxxcc xxxxcxxxxcc xxxxcxxxxcc certi brigád..
holnap 15,30-kor lesz olaj adat...szerintem ha ilyen ütemű marad a kitermelés akkor a végén tárolási gondok maradnak, na akkor jön el a lejtmenet vége, mert leállnak a termeléssel...a gyenge cégek elhullnak, de a nagyobbak talán az évtized befektetését kínálják majd...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..