Én is... De a realitás sajnos ez. Az iráni buli egyre rosszabb. És amikor magas szintű politikusok azt mondják, nem fog elhúzódni, abból lehet tudni, hogy garantáltan el fog.
Mindenki pánikol látunk már ilyenre példát a vámháború nál is…. Van még állampapírom azt is föl törlöm és veszek belőle részvényeket most olcsón be lehet vásárolni… Minden csoda csak három napig tart
Ezzel én is így voltam ma, így én is vettem a régi DH kedvencemből egy kis osztalékra, a nyaralós pénzből pedig vettem egy kis Rheinmetall-t is, biztos ami biztos 😁Az idő pedig majd eldönti, hogy jól gondolkodtunk-e a mai napon.... 🤞
Tudom, hogy pánikban nem kapkodunk, meg hulló késbe nem nyúlkálunk, stb., de nem bírtam kihagyni egy kis bővítést, elteszem a polcra. Concorde célár innen 30%. Aztán meglátjuk...
Lesz még ez fordítva is. Folyamatos jó eredmények, osztalék (még ha nem is csillagászati). Előbb- utóbb fordulni fog. Idén szerintem közelebb leszünk a célárakhoz, mint az 1200-1300 szintekhez Sajnáltam, hogy tegnap nem kaptam apróért reggel. Szerintem bolond, aki 1300 alatt elszórta
Dividend The Board of Directors intends to propose to the AGM, scheduled for April 2026, a dividend of HUF 2.5bn, or HUF 72.7/share (a 5.1% yield). The dividend is planned to be paid out in two equal instalments, in June and December. This comes on top of the HUF 22/share interim dividend agreed by the company’s General Meeting on 28 November 2025, paid already.
DUNAHOUSE részvény