Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nálunk fordított irányt mutatnak általában...ha felhúzzák nyitó után, általában beöntik....ma futottamegy long kört 500p. nyerővel ,majd short igaz kicsit későn 700-ról egészen 210-ig....utolsók 5 kontim 720-n záródott is...most kivárás, mert kt. 3000 felett....
Én már nem csinálok semmit. Nem megy a fel, csak szurkál fel. Irto illikvid hati, 500as spreadek, 2000-3400közötti kamat ingadozás. Ehbez találd ki bux mozgást. Nem vagyunk könnyű helyzetben. Aki ezen kereskedik, kitüntetést érdemel..amennyiben nyerőt realizál, megérdemli
Ma a hati különösen pusztulat....én is csak a tegnapi pár konti longot tudtam eladni...de venni kétpelenség és eladni is csak árjegyzőnek, ha nem 1-2 kontiról van szó...átlagban a napi 40-50 kontit azért le tudtam kereskedni...most már kétptelenség....na de várok türelemmel....
154490en eladtam 8k longot, összekapargatva a tegnapi esésben. Irtó gyenge a produkció még a tegnapi dojira. Impulz fel nemigazán van. Magára hagyták BÉTet
Akkor ma bux 152500 els körben...ha átviszi tovább fel...tegnap a shortokon nem sok mindent kerestem , nehéz volt zárni,alig volt eladó... záró előt vettem pár konti longot...nyitó után még bővítem ha a kt. engedi....de 155 000 környékn dobom is...
Beverték... :) én adtam bele ma 12 kontit,alig van mozgás...remlem délután itt is begyorsul az esés...követve majd a kintieket...dax esik, usa esni fog... bux ? ...megúszná....
Bux +0.2%ig ment. Hatit beverték. Kamat 2000 a tegnapi 3400ról. Na ezt találd ki. Bux fentebb mint tegnap, akkor lentebbi buxra 3400ak kamat kellett, most Bux fentebb, most hatit kellett beverni. Faxa
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!