Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mol a háborún nyerészkedők gyöngyszeme A magas energiaárak komoly frusztrációt okoznak a benzinkutakon, az olajcégekbe fektetőknek viszont legalább az egyik, de inkább mindkét szeme nevet. Így van ez a Molnál is, az olajcég toronymagasan a legjobban teljesítő hazai részvény az idén, miközben a napokban egy rendkívül magas osztalékot is kifizetnek a részvényeseknek. Ami pedig még vonzóbbá teszi a részvényt, hogy egyre több elemző ad ki soha nem látott célárakat, sőt, akár olyan magas osztalékhozam jöhet, hogy még az állampapírok is elbújhatnak mögötte
A végén a shortzársok húzták fel a hatit....ma egész nap szívtam :) esésben vettem , de minek, majd fordítottam shortba már jó kis bukóban, ezen valami kis haszon, majd sikerült elkapnom az alját 300-nál megint longra, azok meg mentek is 800-tól kifelé... a záró jó lehetett volna shortra 3000 feletti kt.-nál, de lemaradtam róla....na de hétfőn új nap.... jó hétvégét....
Nálam volt egy 150K Bux körül fordulunk short elvárasom, ott be is shortoltam először, elmondtam akkor is. Kb 2-3nap pump&dump volt rá, aztan be is esett vagy 6-7000pontot, ott mondtam sik is lett, 148Kra vártam ott állt is sokat, de 146Kig leszurt, onnan mondtam jön fel, feljött, most megint adtam a pump&dumpban 154.000es bux felett, 155.000ig ment még 1napot, ott is adtam, mondtam esés jön holnap lentebb meglátjatok, hiaba ATH, shortosoknak kitartást. Ez is pipa. Most várok le. Ez a 3000es kamat vicc
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!