Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
további szép napot elbeszélünk egymás mellett, ez egy tőkeáttételes robotvezérelt hedge fund mutyisztán ha még nem vetted volna észre, h-sz 127100-133600 a semmire közben az egész világ piros csak hagyják itt játszani a bűnözőket, pl. erste certi kereskedés ennek a része
Nem tök mindegy merre megy akár 2-3000 pontot is ...a lényeg hogy jó irányba állj .... az hogy mennyit ment már nem jelent semmit...én mindig nézem fundásan mit ér a négy blue , milyen éves eredményt produkálhat ezt bekalkulálva ki tudok alakítani egy célárat ...éve végére 130-140 000 buxot lőttem be...tehát van még benne, de a mostani 7000-es kt valahogyan ki kellene kereskedni, így jó lenne egy méretesebb korrekció ...
"Mi lenne ha nem pfujj gaz Fidesz lenne a kormany élén? 1millios Bux? Mert állítólag Tiszától lesz csak kánaán, utána a robogás.." --- Az MTEL emelkedését valóban segítette, hogy a 2010 környékén átmenetileg bevezetett, aztán a visszavonásukról már megfeledkező különadókat a kormány végül 2023-ban két lépésben kivezette (2024-től és 2025-től kezdődően). De miért a Tiszától lenne Kánaán? Tavaly év elejétől már repülőrajt van!
na akkor még egy évig emelkedik a bux a béke várásra Volodimir Zelenszkij ukrán elnök reményei szerint akár kevesebb mint egy éven belül béke születhet az orosz-ukrán háborúban - írja az Ukrinform.
Ezt a boldogságot, mára már nem vártam volna. Nyitó után gyorsan kikaptam 30 kontit, de mivel el kellett mennem 138 000-ig el is adtam. Azóta jól meghúzták , de hát kis haszon is haszon :) .
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!