Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ettől tartottam tegnap. Hó vége, s szép maxos zárót szeretnének. Így shortból longba kellett állnom. Remélem záróban dobhatom szép nyerővel,mert már nagyon nincs hová emelkedni, lassan funda alapon sem.
de a hatin 0 a kötés és az árjegyző se jön lentebb de amikor 5 perc alatt felment az otp 3-400 ft ot akkor egyböl előkerült ezt hívják bennfentes kartellnek amit az mnb meg a bét csak néz és nem tesz semmit
Ledobott megint 300pontot ATHrol BuX ma is. Netbrokerben rámegyek bux2612re, és az informácios ablaka sima Buxot mutat.. Mai Bux index értéket, grafikont. Hatiról semmi info. Azt emgszoktam köteeslistát nem látok, de most már semmit. Sem napi alj, tető, sem forgalom, sem grafikon. Csak vétel és eladás gomb.. Mi jöhet még?
Sztem OTP, MOL még nincs készen, azaz mehet még feljebb. MTEL-nél nálam már rezeg a léc, Ricsi mindig fekete bárány. Nagyon tetősnek néz ki az egész, de ki tudja meddig tolják még és még feljebb...
Köszönöm a tippet. Én számítógép elé nem ülök. Egész évben utazom, járkálok. Telefonra tudsz adni megoldást? Appban nekem nincs hati,csak az érték. Sem könyv, sem kötéslista, sem vételi és eladási lehetőség. Sima weben netbrokerben kell belépnem Brave alatt, de már chrome alatt is próbálom. Ott később léptett ki. Örülnék egy jól használható felületnek, esetleg chartnak is, ami elemezhető, mint Markers. Láttam új proban van valami grafikon, de ugye számítógépen nem lépek be.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!