Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mert mindenki csendben kussol. Én nem. Nekem sok minden nem tetszik. És a perces trader nem vár évekig, így nyilván van más elképzelése, mint a veszek és majd 60ezren eladom és addig mindegy mi van befektető
Bárhol lehet kereskedni. Ugri-bugri-morzsaporszívózás-akármibármi - módon nem. Jól kereső trédert nem hallottam még ennyit sírni-ríni-sopánkodni,ennyi nyerő után. Nekem nem fáj, csak furalom.
Dehát lehet kereskedni mindennel, csak nem a BÉT-en. CSak te vagy ilyen röghöz kötött, hogy képtelen vagy nyitni egy másik számlát külf. kereskedésre. A Randomnál is lehet egyébként.
Igen, szerintem be kéne hozni a likvidebb Midcapeket is. A Magyar Telekom, mint Blue chip is elég gáz. Hulla az egész papír. Miért nem lehet itt normálisan szabályozni a tőzsdét?
Miért lenne az? Az USA indexeket meg 5 részvény viszi csúcsra (FAAMG). Persze azt is szidják, akik ebből kimaradnak. Ez a három a likvid magyar részvény, erről ki tehet? Szerinted akkor az OPUS, 4IG stb.-nek kellene nagyobb súlyt adni? Mekkora vola lenne már?
Az a gond, hogy te mindig abszolút árakat hasonlítasz össze. Miközben ott a folyamatos infláció, minden ár emelkedik. Egy 190 ezres OTP 10 éve lehet túlzó volt, de most tuti nem az. Egy 400 ezres ár sem lesz túlzó mondjuk 5 év múlva. Lehet itt a 2 Ft/gombóc fagyiárról álmodozni, de közben elmegy melletted a világ.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!