Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jo lenne egy statisztika ebbol, ki hany eves volt ebbol. 30ev alatti volt-e?! Teljesen egeszseges betegek is voltak-e azvaldozatok kozott, vagy csak kronikusak?!
Egyre több import/export tilalom lát napvilágot, a nagyobb gyárak is csökkentet létszámmal üzemelnek. Iskolákat is zárnak be egyre többet. Lassan a nagyobb intézmények is erre a sorsra jutnak. Mi lesz ha el kezdenek azon parázni, hogy a tőzsdék is bezárnak?.....
Varhato volt, elejen megmondtam ezt nem lehet elkerulni. Kisbufik sajat bukasuk elkerulese erdekeben kezzel labbal tiltakoznak/tiltakoztak, hogy ez semmi, felesleges panikoltatas. Majd behaloz minket is. Lehet mi tuleljuk, de egy ismeros is belehal, majd mindenkit megcsap a fajdalom es felelem es alazat. En nem kulonosebben felek a virustol, de barmi lehet. Ismerosom azt mondta multkor amikor raketazos korzetbe utazott, ha ez van megirva neki, hogy ott kell meghalnia, akkor ugy lesz. Ha nem, nem..
Kovetkezo kormanyinfora mondtak valami bejelentest a varhato gazdasagi lassulas es virus hatas konnyitesere. Kivancsi vok
Törölt felhasználó2020. 03. 08. 10:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Csak itt még mindenki repked össze-vissza, nagymagyar futsal találkozó szijjártóval, tegnap! függesztették fel a Milánó-Budapest járatot, itt senki sem normális vsz. Sokkal nagyobb lesz itthon is a gáz. Mire meglép valamit a népnemzeti orrbán, az már rég késő.
Na most magam toroltem, mert telon annyi elutesem volt, hogy rosszul lehetett ertelmezni.. Messze meg a hetfo 9ora ilyen egy ora alatt 3%ot emelkedo es eso indexek mellett. Mult hetvegen is ugyanezt csainalta a hetvegi index, majd hetfo reggel nullara huztak es bux +4%ba is ment hetfon, majd kedden megint +3-4% Franc sem tudja mar. Lehet brokik hetvegen lejatszak a tradeket az ugyfelek penzevel, hetfo reggelre meg vissza, ezert hetfon reggel a nulla. Hallottam mar ilyet. Az is lehet most lent marad. Nekem mindegy valojaban. Max forditok ha esunk. Nem nagy a megmaradt kis longom. Kezelheto
Hát mindenesetre érdekes lesz a hétfő nyitó. Kezdjük azzal, +200-as a KT. A záró végére az amcsikat jól meghúzták. Viszont a DAX nem ment a felhúzással. Az SNP közel 2%-ot erősödött az uccsó órában, de a DAX hati csak 0,5-0,7% körül. Ráadásul a IG szerint hétvégén már több mint 1% mínuszba van a DAX hétvégi hati. A Dow meg -1,5% -ban van. Ez vagy bejön vagy nem. Múlt héten nem jött be előző héten bejött. És ha a magyar Blue-ket nézzük az Oti gyj várakozás már a múlté. Az Olaj 10% esést produkált pénteken, ez eddig a MOL-nak a kisebb olaj esések sem voltak felhajtó erő. Vagyis akár mind2 részvény kezdhet eséssel. Akkor Ricsinél is realizálhatnak. 7000-nél hatalmas forgalom volt. A Telkó meg csak 5%-hozammal bír, ja és az adóköteles, meg az államkötvény ami ugyancsak 5% hozamot biztosít az kamatmentes, bár az 5%-hoz kell 5 év. Ami egy ekkora pénzbőségnél lehet hogy elindítja az inflációt. És a jegybankoknak 2 rossz közül kell választani infláció elengedése (cserébe a kitelek, államadósságok elértéktelenednek.), vagy tőzsde zuhanás (pluszba rájuk szakadó hatalmas hatalmas államadósság amivel valamit kezdeni kell) Borzalmas kimondani, de lehet hogy bevállalják a nagyobb inflációt. Tudom ez hosszabb távú elmélkedés, de tőzsde a jövőt árazza. Ja és nem vagyok közgazdász, vagyis akár nettó hülyeségek is kitudnak pattanni a fejemből.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!