Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most nézem MAjom Úr videóját..Ő már innen felfelé várja....de nincs az az isten hogy én itt longot vegyek....öngyilkosság szerintem...DAX extrém gyenge... semmi erőt nem mutat. alját nem lehet eltalálni szerintem.
Akkor mehet a long főnök ? _:)) bár az is életveszély ahogy elnézem.... inkább csak szemlélődöm most... ha tutira akar menni az ember..jobb ha kihagy 1-2 napot, ilyenkor szokott bukni az ember, amikor elbízza magát,...inkább türelemmel várok, amíg biztos nem leszek a dolgomban.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem drága a bux 35000 felett, eszembe sem jut venni. Ahogy Otp-ét sem 10.000 felett. Márpedig a bux majdnem egyenlő az Otp-vel....
Jelentem elkezdtem lezárni a shortokat ! Szép kis haszon..az első pakk most ment el... még van azért... ennyi haszon nekem most untig elég... átfedéssel shortoltam ezt a 2. és 3. bizniszt ebben a nagy esésben. A 2. pakkot amikor lezártam...a mostani 3. bizniszt jobb áron tudtam visszanyitni..tehát még több lett a haszon. Százalékosan eddig 21.7 % profit.....még van shortom..azokat is zárom majd..yilván akkor kicsit lejjebb megy a profit azért..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!