Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
DAX megintdult...na még gyűjtögetem szépen apránként ... tegnap majom úr már 12.650 -et írt az elemzésben....csak akkor még nem tudta hogy a faxkalap politikusok még csinálnak egy keverést...
Az logikus döntés volt. Én is ma álltam bent nyitóban vételen. 750es indi volt a 25-25konti vétel ellenére is, mert 66konti eladó volt 750ig arra álltam rá én is venni 750en, majd 760on, de felurottak 830-850re. Na ezt a harcot adtam fel, így nem kaptam. De tegnap én sem vettem volna a bizonytalanságra. Innen meg megint nem érdekel már, ha reggel nem kaptam. A gond ott van, hogy promt mozgással együtt nem lehet venni tételt, sem eladni, amikor kellene rántásokra
Teljesen jó az. Azt hittem 25konti. Nagyon álltak sorba +500as vétellel nyitóban tegnapi záróhoz képest.. Jó az, forogj, még most neked ez a két hét forgolódás még élvezhető. Én év eleje óta elfáradtam benne. Maradok partvonalon
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!