Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nagyon helyes. Írjon mindenki aki olvas. Biztos mindenkinek van mondanivalója! Trollság nélküli hszek jöhetnek a piacra tekintve. Régi motorosok offolhatnak is néha közéletről.
sziasztok Ettől vagyok én is kiborulva, ettől a naponta 5x fordulástól, ráadásul a semmiből jönnek ezek. A héten jól bele is futottam egy nagy bukóba! amúgy már egy ideje olvasom a fórumotokat, gondoltam néha néha becsatlakozom.
Ja.. nincs baj az eséssel, de akkor nyomják már neki, ami a csövön kifér. Legyen egy hónapig mindne nap eső. nem az, hogy naponta 5ször változik az irány csak egy nap
Azért kamaszok már nem nagyon táboroznak, de persze oda is jártak, edzőtábor is van 2nyáron 5-5nap, de a másik gyerek meg mindig itt van, amígy a másik másik táborban van. és igen ma is edzés. :) Ezek a dolgok rám hatnak, mert nem tudok folyamatosan koncentrálni a pozira, piacra.
Azért 100 000 ek megoldják ezt valahogy :o)) Vannak szuper jó táborok is nyáron gyerekeknek , na nem olyan üttörő amiben mi voltunk anno :o) de szerintem még élveznék is persze apával a legjobb nyílván
Ez az. 550 ezer forinttal egy 300 pontos mozgás megfogni az 10*3000 ft vagyis vagyis 30000 ft ami kb 6% nyerő. Ha így nézzem összesen a teljes tőkémmel egyszer megfogtam volna egy 400 pontot. És ott vagyok ahol most vagyok. Hát nem lehetek büszke a teljesítményemre.
Hát ez nagy dilemma, mert megint egész nyári szünetük alatt foglalkoztatnom kell Őket. Előbb főztem neki a köretet, kaja melegítés.. Bár gondolom nem egyedül vagyok így ezzel. A tőzsde inkább magányos harcosoknak való
utána jön a tavasz a nyár amikor nem nagyon trédelsz , Ősszel suli edzés időd nem sok télen meg már megint szünet karácsony és utazás :o)))) és kezdődik minden előlről, tényleg nem egyszerű az életed, na :o))
Most csak én is lessek ki a fejemből. Gondolom mint sokan páran. Most meg emelkedik. Hihetetlen, erre mondom egy pontot egy nap 3-4* megjárja. pl. a 850-nél hányszor volt ma? Kb 4-5ször. ha kicsi a tét kisebb z izgulás.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!