Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Gondolom nem kell itt vitát folytatnunk a faék egyszerűségű, valószínűségeket és gazdasági törvényszerűségeket figyelembe nem vevő hajrámarinénis bejegyzések hasznáról... :)
beszéltük itt korábban, hogy sanszos a felminősítésünk de ez nem lesz meglepetés az előzmények tükrében miután múlt évben nem változtattak de a kilátást pozitívra emelték, ilyenkor a következő lépcső a felminősítés szokott lenni az elmaradása inkább lenne meglepetés de még az is lehetséges, hogy a választásokra való tekintettel nem változtatnak semmit egyelőre szerintem
Kedves gaben, mInősítés-felülvizsgálat lesz holnap az SandP-nél, a - szokás szerint - lehetséges három kimenetellel. (egy kérdőjel vagy egy felkiáltójel egy mondat végén már nem is elég?) ;)
Háát, mindenesetre, reggel még úgy tünt könnyedén átviszi a 11740-et, már nem lennék ebben olyan biztos, közben meg a Ricsi megtorpant 5730 és most elkezdték lefele nyomni.
Beindult a nemzetközi. SP csont nélkül vitte át a 2700-at, daxli persze szokász szerint nyögvenyelősebb, de stabilizálódni látszik 12400 felett. Valahogy érződik rajta, hogy be akarták/ják adni, de az SP miatt nem megy.
Ebből is látszódik, hogy szuper amit csinálsz, ha az a 2-3 nagy tockost kivennéd a kereskedésedből, akkor még nagyobb nyereséged lenne. Ez szerintem a kockázatkezelés.
Illetve azt akartam bebizonyítani, hogy egy olyan piaccal mint a magyar is lehet jó pénzt keresni. Szerintem itt az egyik legjobb csártista a Kontra, bemásolom mit írt tegnap: 12430-ról dobtam egy dax shortot... Sajnos a nagy rohanásban beakadt egy lentebbi is a feljövetelben 12260 környékén... azt egyelőre nem stopoltam ki a mai nyerő terhére... de már bánom... elképesztő mit műveltek ma a piacok... gyakorlatilag a DAX 400 pontot jött fel a napi aljról... olyan esős m5 gyertyát sem sokat látni amivel pedig lefele taroltak...A nagy HSZ nekem még belefér, hogy csak kiszúrunk belőle... Ha felfele megyünk is nagyobb tf-en, nekem beleillik a képben, hogy holnap 12360-70 környékéig visszajövünk... aztán passz... a teljes esés 61.8%-os Fibjénél vagyunk Ha a Kontra nem találja el, hogy merre megy a DAX, akkor én tökéletesen esélytelen vagyok egy DAX ban. Marad a BUX, ami szerintem százszorta kiszámíthatóbb, Akár Te, akár Hathor, AlanFed, stb, jóval nagyobb százalékban találják el mint amennyit nem, ergo, számomra ez kereskedhetőbb platform, már csak a kockázatot kell úgy belőni, hogy nyereségesek is legyek (legyünk)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!