Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Na most megfogtál. Korlát ár alatti nyitást már láttam és szenvedtem el eleget, de kötési ár alattit még nem, így ott nem tudom mit csinál az ERSTE, de egyezzünk ki abban, hogy a korlát és kötési közti bukót bizony a speki fizeti.
Törölt felhasználó2018. 02. 05. 22:30
dax futi "betörte" a fan alját, erre mondják, hogy "nédda, ez már döfi". Túl sokat nem tökölt, hogy a harmincnyóckettőről rápusziljon. Igen izgalmas helyzet ez technikailag. http://keptarhely.eu/view.php?file=20180205v00nnpn4w.png
az unokámnak most lesz a születésnapja, és neki szántam, autóra, 300 ezer forintot, és most ez elveszett.. csak akartam egy kicsit jobbat, egy kicsit többet, mert megérdemli, borzasztóan megérdemli és nem leszek képes a szemébe nézni.... a fél karom adnám ha nem hibáztam volna ekkorát
Ilyenkor próbálják még szítani a pánikot, hátha még egy lépcsőfordulónyit tudnak lökni rajta. 2008 ősze nagyon mélyen beleivódott az emlékezetbe, ugyanúgy lehet vele riogatni, mint a '87es flash crash-el. Ettől függetlenül annyi történt, hogy a januári felcsapást adta vissza amerika. A dax persze duplán fosik állandóan, úgyhogy ő a komplett 2017-es évet is vissza akarja adni :#!@...
21: 58 hír: Pánik a tőzsdéken, soha nem volt még akkora zuhanás, mint ma! Én emlékszem egyszer volt hogy közel -10% ban i s volt a snp. Azért emlékszem ilyen jól, mert másnap minden zuhant, én meg ricsit shortoltam, és az meg elindult emelkedni, már ott voltam, hogy jó nagy bukóban kiszállok, aztán az uccsó 2 órában azt is nagyon beadták. Vagyis szerintem nem jól emlékszik aki írta. Vagy csak szenzációhajhász cím kellett.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!