Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
pedig én 40.000 fölött tartós longot nem fogok nyitni....úgyértem, ha éppen nincs semmim..nem fogok hetekre beszéllni longra ha úgy adódna... nemtudom ti hogy vagytok vele...
hát..lehet ott fog kinyitni holnap....ész megáll...pedig már a 30.000 -et is túl optimistának gondoltuk... azért most már bármikor lehet egy nagyobb realizálás is ezekből a rallykból...szerintem itt a teteje már valahol..
Hova a francba emelkedik már ez a BUXi? És mire a fenére? Amit eladok, az elkezd emelkedni az egekbe. Amit veszek, az meg oldalaz és csökken az árfolyama. Mintha valaki nézné hogy mibe fektetek és direkt keresztbe tenne nekem. :)
2k daxom maradt, de nagyon gondolkozom, hogy a többit is eladom.. egyszerűen mintha erősebb lenne a tartás lobbi es inkább megy at ra bármiféle korr nélkül. úgyis ez a trend mindenhol :D
DAX oldalazás.. OTP -t meg 11.000 ig elhúzzák ma..úgynézki..már indul is... hát nemtudom....ennyire erős a MAgyar piac úgynézki.... short lehet csak jövőre lesz majd igazi...ha minden jó magasra lesz húzva még innen is.. elképesztő... de hát ez a tőzsde.. DAX -meg kereskedhetetlen ilyen mozgásokkal...abban még megy a shortom...... 12.920 -ig jó lenne egy leszúrás mindenképpen, ott lehet ki is szállok a shortból, mert elegem van ebből a töketlenkedésből..meg gondolom mindenkinek is.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!