Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ez érdekes, hogy én is zenét hallgatok, bár csodálkozom, a full hangfalon, de nem a hangerőn hanem a minőségen. Én a Spotifay Premiumot hallgatom (fizetős a minőségi de megéri) Aki ezt kipróbálja, át fog térni a komolyzenére.
élvezzük az életet jeligére...
Aktuális kutatások szerint
egymilliárd ember éhezik a Földön, míg másik egymilliárd fő
túlfogyaszt. A leggazdagabb 62 magánszemélynek együtt annyi vagyona van,
mint a világ szegényebb felét kitevő több mint 3,6 milliárd embernek.
nekem meg a Jamiroquai a kedvencem :_))
a üdv...
mizújs a piacon ?
DAX eshetne már..de nem akar...SP eseget viszont.
Hír :
"sorra dőlnek össze az Orosz bankok"
megismétlődik az Orosz válság ?
OTP nyomás alatt lehet egész héten most is..
Az élet egy qrva nagy adomány, és egyszer adódik meg, ki kell használni élvezni!
Most is hallgatom full hangfalon a zenét, mondjuk most youtube musik killers mixeket, dübörög a house, ás a ház!
Kinek mi a kifinomult, sok zenét szeretek az biztos, de a party dallamok nem éppen befordultságra vallanak :)
Ez megy most.. kevés embernek jön be innen szerintem.. 2órás mix.
Antonyo 2órás pezsgős mix
link
Kis papírok meg tovább rallyzgatnak. 10-20-50-100-200szorozás 1év alatt. Minek szüttyögnének az emberek a bluekkal?
BÉT vezetésnek mondtam már mi a pálya! Nem a Waberers 5000FT-os bevezetés, meg Norbi Update 1000Ft-ért, sem a DunaHáz 4500ért. Kis papírokat széttépik, imádják 1-5-10FT-ért! Sztori mögé, és indul a százszorozás.
Hiába a tanult szakemberek, egyetemet végzett emberek. Ettől a BÉT nem támad fel! Traderek kellenek oda a vezetésbe, és lesz növekedés!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!