Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Phasz voltam, hogy reggel nem adtam, amikor nullás kamatnál esést vártam, meg 600tól ott vehettem volna, mikor mondtam 2 előtt. Na mindegy. Ma nem akartam kereskedni, ez így is lesz záróig, mert mindjárt lelépek géptől megint
'Hát igen rajzolni "lusta" vagyok :) '
Fura dolgok ezek, magadnak nem vagy lusta megrajzolni. Csak egy print screen kell kb és egy feltöltés.Helyette kilométeres sorokat írsz. :)
Arra nem vagy lusta? :)
Hát igen rajzolni "lusta" vagyok :)
de alakul ez,gyakorlatilag (sok)minden a bika további futása mellett szól,
napos hetes indik (macd stochi) vételt támogatják,
forditott fej-váll célára 35,5k
ha az általad is rajzolt 3. fázisban az ott egy zászló, akkor az 33,9k-ról +2,5k-t, azaz 36,3k célárat is jelenthet, május elejére, két hét múlva, kjelölve a 3. fázis csúcsát.
én a short-ot keresném már, szóval minden adott a további longhoz :)))
talán az emelkedő ék alakzat támogathatja a shortot, de ugye bika piacon a támaszok a lényegek, és nem az ellenállások, szóval emelkedő csatornává alakíthatja bármikor a bikuci.
Mindenesetre érdekes nyár lesz, szvsz szó sincs már ebben az elektronikus kereskedésben a "nyár előtti eladás-pihenés" effektusról. A fundás dolgok meg majd jönnek a technikai kép mögé :)
Igen :)
április elején kitört az addig csökkenő ékből, azóta emelkedés van, elliottilag nehéz számozni,
az 1. (emelkedő) fázis április 26-ig tartott, a 2. (korrekciós) fázis május 4-5-ig,
így lehet még csak a 3. (emelkedő) fázisban vagyunk...
Lehet, h. a bika eltaposott pár shortolót mára... van akinél most következik csak a long időszak.. majd meglátjuk ... mindenesetre én egy emelkedő éknek látom az április óta tartó bux és hati emelkedést...hati csúcsok ápr26-án, máj15-én és matámasz 34k környékén
majd meglátjuk, h. a korábbi 34,4k ATH áttörése tartós lesz-e bux-ban, további csúcsokkal, vagy sáv és 31k irányába mozgás, nyáron.
korrekció a múlthétre brumm a bét-en :) Pénteken írtam itt a fagyisnak mert nagyon neki volt keseredve a shortjaival :)
fáj a fejem (jön az eső) hintaágy jó ötlet.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!