Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Még mindig longba állsz? Ha 850 nél vettél akkor én is eladtam (shortoltam) egy kicsit. A dax számomra nagyon esik, plusz ricsi, meg az oti és a mol is gyenge. Itt még mehetünk szerintem lejjebb
Erős? Szárnyaló olaj mellett a MOL esett 1000 pontot két nap alatt. OTP-t csak a Citi mutyi húzta fel, csináltak egy VIP kiszállót, majd ráadtak a tetején. Mtel veszi magát mégis esik, Richter egyre távolabb a csúcstól + pletyka + funda alapon túlárazott. Az én meglátásom, hogy ez nem igazi erő és most keletkeznek majd a beragadt vételek minden blueban.
Előző esésnél 33.500as átlaggal volt 700 shortom amit túl korán zártam sajnos, mert jó volt a hangulat és azt hittem h nem esik tovább. Most pedig a rossz hangulatban azt akarják elhitetni, hogy a BUX erős, hogy 1000 ft emelkedés után az otp bika és megy 10k irányába, tehát innentől kezdve nálam az irány nyáron le, és minden felpatt az esés korrekciója, amire kegyetlenül rá kell adni, de hogy 31.500 felett egy db shortot nem zárok az tuti.
Szeretnék már egy olyan shortot, hogy egy nagy pakkal nyugodtan végig ülök pár ezer pontot, mert minden nyeletlen baltaként esik. OTP-t húzni fogja a 7xxx, MOL-t a 19xxx, Richter sztem óriásit fog esni, és most mindezt a nemzetközi hangulat is támogatni tudná...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!