Légyszi segítsetek adózás-adókiegyenlítésben. 2024-ben részvényeladáskor 2 millió forint veszteségem keletkezett. Ez automatikusan be is került a 2024-es adóbevallásomba. 2025-ben vettem mol részvényt. Ennek a brókeri vételi költsége 25000 forint, automatikusan bekerült a 2025-ös bevallásomba. Jól tudom, hogy ebbe a bevallásba nem kell újra beírnom a 2024-es veszteséget? Idén, 2026-ban eladtam a mol részvényt, 2 millió forint hasznom keletkezett. Eladási brókeri költsége 30000 forint volt. A 2026-os bevallásomba majd be kellesz írnom a veszteségeket(2millió+25000+30000) szembeállítva 2026-os 2 milliós nyereséggel? Tehát a kb 300ezer nyereségadót nem kellesz megfizetnem. Ezeket a neten be tudom majd írni a bevallástervezetbe, vagy mennem kellesz papír alapú szja nyomtatványért?
xii ker budai ingatlan tényleg jó helyen van a márton hegyen fent elit környék, bár az is igaz, hogy tele van kisnyugdíjasokkal ott van nekik a hegyvidéki bevásárló központ tele flancos boltokkal pl orbán lányának a baba boltja, svájci csokoládé bolt, food bar, prémium boltok, cba stb a nyugdíjasoknak 🤣🤣
éljenek az anyukák és a nagyik Akár 28 fok is lehet a jövő héten - Itt a legfrissebb időjárás-előrejelzés . nálunk begyorsultak az események budai eladás után szombat délután feltette a lányom a szülői házat eladásra, este már jelentkeztek, majd vasárnap is állam majd leesett . az első ma megnézte meg is venné, magánember, de honnan van ezeknek ennyi pénzük? 100 misi felett vagyunk csak a telek és ez nem is elrugaszkodott ár csak hüledezem
szárazföldi csapatokkal pedig nem mennek be milyen szerencsére hogy taco már győzött 3 hete 🤣 . jó hosszú hétvégét sör, virsli, dodzsem , céllövölde , vattacukor éljen május 1 🙄🤔
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link