Jó, de ha normális kamatokat adnának,akkor mindenki állampapírt akarna venni és nem ingatlant és ez bizony nem segítené a vejkó ingatlanbizniszét. Itt a kamat csak az árfolyam cél nélküli forint védelmét hivatott szolgálni, az inflációt a ksh tartja féken.
Továbbra sem tudom, hogy mennyire van köze a valódi piachoz,de az Investingen nagyott ugrott a 3 hónapos magyar hozam, egészen 6,17%-ig. Szeretem ha bejönnek az elképzeléseim,még akkor is,ha a regnáló hatalom átmenetileg meg is tudja azokat hazudtolni.
"Egy ügyfél 5 ajánlás után is jogosult a 20-20 ezer forintra, így a feltételek teljesülése esetén akár 100 ezer forint jóváírást kaphat a számláján." Ki itt belépsz,hagyj fel minden reménnyel!
Szerintem ez nagyrészt attól függne, hogy milyen kormány tudna alakulni és az a kormány milyen módon képzelné el,a felgyűlt fekália eltakarítását. Mekkora hatalom maradna a bukott orbán kezében, hogy sorozatosan elszabotáltassa az új kormány intézkedéseit. Saját vélemény, hogy a jelenlegi helyzetben én Magyarra szavaznék,de nem látom sem mellette, sem körülötte azt a szakértő gárdát aki ki tudná vezetni az országot a kátyúból. Félreértés ne essék,vannak ilyen emberek,csak nem látom, hogy kormányzati szerepért tülekednének és nem látom, hogy kapcsolatban lennének Magyarral. Visszatérve az eredeti kérdésedhez,egy kormányváltás után könnyen lehetne a helyzet rosszabb is, mindazonáltal én azt gondolom, hogy ahhoz hogy egyszer jobb legyen,orbánnak buknia kell,még akkor is,ha átmenetileg rosszabb lesz,mert orbán alatt nincs választás,tuti hogy egyre rosszabb lesz.
Nem, a legalja még nem volt meg, pedig Németh Kristóffal már erősen próbálkoznak. Majd ha Feró, Fásy, Ákos, Kis Grófó, Pataki, Tóth Gabi ajánlja az állampapírt. :))
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.